Još postoje emocije

Palo pomirenje: Katarina Živković i Bane Janković ponovo u vezi? (FOTO)

Sudeći po fotografijama koje je pevačica postavila na svom Fejsbuku, susret je probudio emocije, pa se može očekivati i pomirenje para
Šuška se
01:36h Autor:
Palo pomirenje: Katarina Živković i Bane Janković ponovo u vezi? (FOTO)
Foto: Facebook / Zivkovic Katarina Official

Iako se nedavno spekulisalo da je Katarina Živković u vezi sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, potpuno je izvesno da atraktivna pevačica nije prebolela bivšeg dečka Baneta Jankovića, za kog se takođe govorka da se viđa s drugom bivšom devojkom, Marijom Petronijević, koja se zabavljala sa Vladom Mandićem, prenosi Story.rs.

Kako se Katarina oglasila nakon raskida pročitajte OVDE.

Branislav i Katarina zbližili su se u rijaliti šou programu Farma 2010. godine a potom i započeli vezu, koja je od samog početka bila pod budnim okom javnosti.

Nakon raskida u martu ove godine, i Kaća i Bane govorili su sve najlepše jedno o drugom i u više navrata izjavljivali da još gaje emocije prema nekadašnjim partnerima, a Katarina je snimila i pesmu o njihovom raskidu.

Šta je Bane rekao nakon raskida pročitajte OVDE.

Mladi par, čija je veza trajala tri i po godine, očigledno nije mogao da se rastane tek tako, a Kaća je nedavno bila u restoranu koji je Bane otvorio u Beogradu.

Sudeći po fotografijama koje je pevačica postavila na svom Fejsbuku, susret je probudio emocije, pa se može očekivati i pomirenje para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs