Ogorčen

Džordž Kluni odbio izvinjenje tabloida: Zahvaljujem se, ali ga nikad ne bih prihvatio!

Dejli mejl je znao da je ta priča laž, a ipak ju je objavio, istakao je holivudski srcolomac u vezi sa navodima da se njegova buduća tašta protivi braku sa Amal Alamudin, pri tom optužujući tabloid za neodgovorno ponašanje i potpirivanje rasne mržnje
Šuška se 11.07.2014. - 16:47h Autor: Tanjug
Foto: Beta

Američki glumac Džordž Kluni je odbio izvinjenje britanskog lista Dejli mejl zbog članka u kojem je pisalo da se njegova buduća tašta protivi njihovom braku zbog verskih razloga.

 

"Dejli mejl je znao da je ta priča laž, a ipak ju je objavio", istakao je holivudski srcolomac u otvorenom pismu, objavljenom u listu USA Tudej, optužujući tabloid za "neodgovorno ponašanje i potpirivanje rasne mržnje".

 

Šta je sve glumac naveo u tom otvorenom pismu pročitajte OVDE.

 

Dejli mejl se nakon toga izvinio, uz obećanje da će "istražiti slučaj". To, međutim, nije ostavilo nikakav utasak na Klunija koji je u novoj izjavi USA Tudeju poručio:

 

"Zahvaljujem se na izvinjenju. Ali ga ipak nikada ne bih prihvatio jer su se njime razotkrili kao najgora vrsta tabloida, ona koja izmišlja činjenice na uštrb čitalaca".

 

Kluni je prvi put izrazio svoje nezadovoljstvo pisanjem Dejli mejla pre tri dana kada je tabloid objavio članak, u kojem je tvrdio da se majka njegove verenice Amal Alamudin protivi njihovom venčanju zato što nisu iste vere. List se kasnije izvinio, navodeći da je informaciju dobio od novinarke od poverenja koja je svoju priču zasnovala na razgovoru sa dugogodišnjim kontaktom.

 

"Problem je u tome što ništa od toga nije istina. Zato, ili su lagali onda ili lažu sada", izjavio je Kluni, dodajući da je "od laži gore samo prikrivanje iste".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...