Požrtvovana

Aleksandra Radović: Radim tri posla kako bih omogućila normalan život u Srbiji

Snalazim se kao i svaka druga žena koja je sama sa detetom, ni po čemu se ne razlikujem. Grabiš i rukama i nogama, trudiš se da obezbediš detetu pristojan život, kaže pevačica
Šuška se
05:14h Autor:
Aleksandra Radović: Radim tri posla kako bih omogućila normalan život u Srbiji
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Radović svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i kaže da ne oseća potrebu da svoju ćerku izlaže medijima.

"Posvećujem joj svu pažnju, tako da ona do skoro nije ni bila svesna da sam javna ličnost dok joj deca u vrtiću nisu rekli da sam pevačica. Samo je jedan dan došla kući i pitala me: Mama, jel tačno da si ti pevačica? Kada sam joj rekla da jesam, rekla je kako je to veoma lepo", rekla je Aleksandra i dodaje:

"Praktično radim tri posla kako bih omogućila neki normalan život u Srbiji, što je zaista tužno. Snalazim se kao i svaka druga žena koja je sama sa detetom, ni po čemu se ne razlikujem. Grabiš i rukama i nogama, trudiš se da obezbediš detetu pristojan život. Moja ćerka ne može da oskudeva ni u čemu što se pažnje tiče zbog mog posla. Može samo moja karijera da trpi zbog toga što sam majka", objašnjava Aleksandra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs