Inspirisan preminulim kolegom, Džejmsom Gandolfinijem

Alek Boldvin završio sa Tviterom, a možda i sa glumom

Boldvin je ugasion Tviter nalog, ali tek nakon što je izvređao britanskog novinara, koji je napisao da je Ačekova trudna žena tvitovala tokom sahrane Džejmsa Gandolfinija
Šuška se
16:48h
Alek Boldvin završio sa Tviterom, a možda i sa glumom

Nakon što je novinar Daily Mail-a optužio njegovu suprugu, 29.-godišnju Hilariju (Hilaria Baldwin) da je slala poruke na Tviteru za vreme sahrane kolege i prijatelja Džejmsa Gandolfinija (James Gandolfini), američki glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin) odlučio je da ugasi svoj nalog na toj društvenoj mreži. Prethodno je nagrdio novinara, koji je podigao tužbu protiv poznatog glumca.

"Otišao sam na sahranu Džimija Gandolfinija i tamo sam shvatio da Džimi Gandolfini nije bio na Tviteru. Džimi Gandolfini je bio osoba koju su svi voleli i glumac kome su se svi divili i nije ga bilo briga za društvene medije", kazao je u izjavi za magazin Vanity Fair 55-godišnji glumac i zvezda novog filma Vudija Alena (Woody Allen) Blue Jasmine.

"Naučio sam lekciju na toj sahrani. Rekao sam sebi ovo je čisto gubljenje vremena. Možda je povremeno zabavno, ali sve manje i manje, i manje", naveo je on i dodao da bi rado napustio i glumu samo da bi se sklonio od očiju javnosti.

"Voleo bih to da mogu. To bi bilo nešto najlepše na svetu", istakao je Boldvin.

Svoju želju da napusti glumu objasnio je skorim dolaskom drugog deteta i nastojanjem da ga zaštiti od medija, kako ne bi ponovio iste greške kao sa ćerkom iz braka sa glumicom Kim Bejsinger (Kim Basinger), Ajrland (Ireland Baldwin).

"To je bilo jedno bolno i neprijatno iskustvo. Ne želim da se to dogodi i sa novim detetom", kazao je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs