Status savršene vojvotkinje

Na vrhuncu popularnosti: Vojvotkinja od Kembridža preti da zaseni princezu Dajanu

Dve godine posle udaje za budućeg kralja, Kejt, vojvotkinja od Kembridža, je na vrhuncu popularnosti i čak preti da zaseni majku svog supruga - princezu Dajanu
Šuška se
12:18h Autor:
Na vrhuncu popularnosti: Vojvotkinja od Kembridža preti da zaseni princezu Dajanu
Foto: AP

Razlog ovolikoj popularnosti Kejt Midlton (Kate Middleton) je kraljevska beba čiji se dolazak očekuje ovog leta.

"Mislim da je ona nešto više od lepog lica, ali ona jeste lepa i u našim srcima je zamenila prazninu koja je postala posle smrti lejdi Dajane pre toliko godina", rekao je jedan Britanac.

Bilo srećom ili svesno, vojvotkinja od Kembridža uspela je da izbegne umešanost u bilo kakav skandal. Jedini put kada je uzburkala javnost bilo je prošle godine kada su mediji objavili njene fotografije u toplesu dok se odmarala u Francuskoj, ali je i taj skandalčić ubrzo zaboravljen.

Mnogi, uključujući i bivšeg sekretara vojvotkinje od Velsa, Patrika Džepsona smatraju da žena koja će jednog dana biti kraljica, savršeno igra kraljevsku igru.

"Ona je odlučna žena. Ima svoje ideje o tome kako treba da igra ulogu koja joj je dodeljena, kako treba da se spremi za ulogu kraljice. Sve ovo je priprema i stažiranje za glavni posao", rekao je Džepson AFP-u.

"Videli smo da ima mnoge atribute prirodnog plemića i sve dok nastavi da vredno radi i da to bude primećeno - da je opuštena na odmorima, da je skromna, da joj je izbor odeće odgovarajući - biće nam mila i draga", dodao je on.

Vojvotkinja od Kembridža, bar za sada, ima i štampu na svojoj strani i gotovo je nemoguće naći nekoga ko će reći ružnu reč o budućoj kraljici, a rođenje nejnog deteta samo će zacementirati njen status savršene vojvotkinje, navodi francuska agencija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs