Odlučan stav ponosnih roditelja

Kim i Kanje odbili 3 miliona dolara za fotografije svoje ćerke Nort

Kim i Kanje su odbili ponudu jednog australijskog magazina od 3 miliona dolara da objave fotografije tek rođene bebe Nort
Šuška se
11:58h
Kim i Kanje odbili 3 miliona dolara za fotografije svoje ćerke Nort
Foto: AP

Kako prenose strani mediji, Kim (Kim Kardashian) i Kanje (Kanye West), ponosni roditelji male Nort, odbili su ponudu jednog magazina od 3 miliona dolara za fotografije bebe.

S obzirom na to da je reč o većoj sumi novca, čini se da Kardašijanovi imaju specifičan razlog zašto nisu zainteresovani za ovakvu ponudu.

Izvor blizak reperu za Us Weekly je izjavio da je Kanje bio ozbiljan kada je rekao da Nort nije beba Amerike i dodaje da je ponosni otac bio odlučan u tome da ne mora bebu da izlaže očima javnosti.

Za Holliwoodlife izvor blizak porodici Kardašijan rekao je: "Kanje nema nameru da pravi novac na račun svog ćerke".

Čini se da je mala Nort West potpuno promenila svoje roditelje. Kanje ispoljava svoj i više nego zaštitnički stav prema porodici, dok je Kim svoju vidnu, a za nju neobičnu odsutnost sa društvenih medija nakon porođaja prekinula samo kako bi čestitala 29. rođendan svojoj sestri Kloi (Khloe).

"Materinstvo ju je promenilo", rekao je blizak izvor za Us Weekly.

Da li će poznati novopečeni roditelji objaviti fotografije ćerke i i dobijeni novac dati, recimo, u humanitarne svrhe, čime bi nahranili radoznalost javnosti, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs