Srećni i zadovoljni

Maja Ognjenović o vezi sa Dačom Ikodinovićem: Ne trebaju nam papir ili burma da potvrde da se volimo

Srećni smo, zadovoljni i to se vidi, izjavila je odbojkašica koja ne krije da je emotivno ispunjena
Šuška se
08:10h Autor:
Maja Ognjenović o vezi sa Dačom Ikodinovićem: Ne trebaju nam papir ili burma da potvrde da se volimo
Foto: Twitter / Danilo Ikodinović

Odbojkašica Maja Ognjenović kaže da Danilo Ikodinović i ona još ne planiraju brak, već da uživaju u svojoj ljubavi i bez papira.

Maja, koja trenutno igra u Poljskoj, od juče je sportski ambasador naše zemlje. Na svečanom proglašenju sve vreme uz nju je bio dečko Dača Ikodinović, a odbojkašica kaže da je u Srbiji još jednim povodom.

"Došla sam i da bih prisustvovala svadbi prijateljice i koleginice Jovane Brakočević. A, ako me pitate da li ćemo se Dača i ja odlučiti na sličan korak, mogu reći da je odgovor ne. Nikad nisam bila tip koji žuri sa tim stvarima. Meni je odbojka u prvom planu, a Danilu njegov privatni biznis. Ljubav između nas je jaka, i ne trebaju nam papir ili burma da potvrde da se volimo", rekla je Maja.

Ipak ne krije koliko je emotivno ispunjena.

"Srećni smo, zadovoljni, i to se vidi", izjavila je odbojkašica.

Maja kaže da ona i Dača nemaju šta da kriju, ali da joj ipak ponekad smeta što je njena karijera u drugom planu zbog ljubavi.

"Ne mogu da ostanem imuna na stvari koje pišu o meni i Danilu, jer sam prvenstveno sportista. Normalno je da me takve stvari pogađaju. Ali na neki način ja sam i javna ličnost, pa ponekad sve ode u onom smeru u kojem ne bismo želeli. Mislim da je takve stvari najbolje ignorisati", zaključila je odbojkašica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs