Snob iz Holivuda

Izjave Gvinet Paltro koje će vas ostaviti bez teksta: Ovo je razbesnelo javnost!

Glumica je poznata kao izuzetan snob iz Holivuda koja ostavlja bez teksta sa svojim izjavama koje su blago rečeno šokantne
Šuška se
19:00h Autor:
Izjave Gvinet Paltro koje će vas ostaviti bez teksta: Ovo je razbesnelo javnost!
Foto: Reuters

Gvinet Paltro nije uopšte popularna u holivudskom društvu. Ne vole je nekadašnji prijatelji, nije prijatna prema osoblju, ali polagano ostaje i bez sve većeg broja fanova. Glumica je poznata po neodmerenim izjavama pa tako možete i sami da se uverite kako zvuče neke njene rečenice koje su svet ostavile bez teksta:

1. Ne smeta joj da kritikuje koleginice: "Kad volite neku glumicu poput Riz Viterspun, onda pomislite: "Još jedna komedija?" Vidite je u takvim filmovima i pomislite "Tako si sjajna, zbog čega uopšte snimaš tako glupe filmove!" Naravno, to je sve zbog novca i statusa."

2. Pošto je bogatija od većine ljudi, ona smatra i kako je normalno to što ne želi da se meša s njima: "Ja sam to što jesam. Ne mogu da se pretvaram kako sam osoba koja zarađuje prosečno."

3. Razgovara sa kamenjem: "Nikad to neću zaboraviti. Penjala sam se i onda sam čula kamen kako kaže "Ti imaš sve odgovore, ti si sopstvena učiteljica. Mislila sam da sam imala slušnu halucinaciju."

4. Procesirana hrana je izum đavola: "Radije bih umrla nego dopustila deci da jedu supu iz kesice."

5. Smatra da joj je mnogo teže nego "običnim" mama: "Lakše je raditi u kancelariji, to je rutina. Ja sam nekad odsutna po dve nedelje i snimam po 14 sati na dan. Nije lako raditi i biti majka, ali nije ni tako teško kao kad ste glumica."

6. Svet je obožava: "Nekim danima osećam kako se ceo svet zalepio za moje bubrege. Tako sam umorna od toga!"

7. Bolje droga nego sir: "Radije bih se drogirala nego jela sir iz ambalaže."

8. Izmislila je novi termin najavljujući razvod od Krisa Martina: "Uvek smo držali našu vezu u privatnosti i nadamo se da sad kad se sveson rasparujemo možemo da nastavimo na isti način."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs