Rasplet

Goga Sekulić dobila svekrvu na sudu: Ima pravo da se vrati u muževljev stan

Kako je Goga živela u stanu sa Igorom, njegova majka nije imala pravo da je izbaci iz njega, promeni bravu i uzme sve pevačicine lične stvari. Tim povodom, ona je podnela tužbu, a nedavno su se našle na poslednjem ročištu, gde je sudija presudio u Goginu korist, kaže izvor blizak pevačici
Šuška se 28.05.2014. - 20:16h
Foto: Instagram / Goga Sekulić

Nepunih godinu dana od smrti njenog supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić ne prestaje da se viđa na sudu sa njegovom majkom Zoricom Terzin, a nedavno je spor povodom ometanja državine završen u pevačicinu korist.

 

"Nakon Igrove smrti, Goga i Zorica su podnele više tužbi jedna protiv druge, a nedavno je završen spor po pevačicinoj tužbi, i to za ometanje državine. Kako je Goga živela u stanu sa Igorom, njegova majka nije imala pravo da je izbaci iz njega, promeni bravu i uzme sve pevačicine lične stvari. Tim povodom, ona je podnela tužbu, a nedavno su se našle na poslednjem ročištu, gde je sudija presudio u Goginu korist. Pevačica sada ima pravo da se vrati u stan i tamo boravi dok se ne završe svi sporovi koji su pokrenuti", rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je Zorica Terzin nakon smrti sina stan prepisala na sebe, iako se prethodno vodio na Igorovu baku.

 

"Dok su Goga i Igor boravili u stanu u Sarajevskoj ulici, on je vođen na njegovu baku Jelenu Mitrović. Nakon bakine smrti, taj stan je trebalo da nasledi Igor, koga je ona sve vreme čuvala i pazila kao dete, ali kako se razboleo i ubrzo preminuo, Zorica je navodno prepisala nekretninu na sebe, promenila brave i izbacila Gogu iz stana. Samim tim je omela pevačicu u življenju, a sud je doneo odluku da je Goga u pravu. Inače, njih dve imaju još nekoliko sporova, između ostalog i zbog nesuglasica kome pripadaju stvari koje su bile u stanu", kaže izvor blizak Sekulićevoj.

 

Goga je sve prepustila svojim advokatima.

 

"Već neko vreme bavim se samo sobom i svojim pesmama, a dotična gospođa me ne zanima. Sve sam prepustila sudu, pravdi i advokatu. Želim samo da napomenem da mi je veoma žao što se posle velike tragedije vučemo po sudovima, a moglo je sve da se reši na lep i kulturan način", izjavila je Goga.

 

Zorica htela da se nagodi sa Gogom

 

Nakon što je Sekulićeva podnela tužbe protiv svekrve, ona je navodno pokušala da se nagodi poručivši da će vratiti stvari ukoliko povuče tužbe.

 

"Goga je nakon Igorove smrti prolazila kroz strašan period i kada je podnela tužbe protiv bivše svekrve, ona je preko posrednika pokušala da je uceni. Naime, do Goge su stizale ponude da će ukoliko povuče sve tužbe koje je podnela dobiti nazad sve svoje stvari koje su ostale u stanu. Ona je to, naravno, odbila i pravdu potražila na sudu", kaže izvor blizak pevačici.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...