Sa stilom

Potvrđeno: Kim i Kanje se venčavaju u firentinskom zamku (FOTO)

Američka starleta i popularni reper su iznajmili zamak, koji se nalazi pored čuvenog firentinskog parka Boboli, za 300.000 evra. Mladence će venčati protestantski sveštenik, kazala je predstavnica kancelarije gradonačelnika Firence
Šuška se
07:54h Autor:
Potvrđeno: Kim i Kanje se venčavaju u firentinskom zamku (FOTO)
Foto: Reuters

Kim Kardašijan i Kanje Vest će se venčati 24. maja u impozantnom firentinskom zamku Belvedere iz 16. veka, najavila je Eliza Di Lupo, predstavnica kancelarije gradonačelnika Firence.

Američka starleta i popularni reper su iznajmili zamak, koji se nalazi pored čuvenog firentinskog parka Boboli, za 300.000 evra. Mladence će venčati protestantski sveštenik, kazala je Di Lupo za AP.

Vest (36) je zaprosio Kardašijan (33) u oktobru prošle godine na stadionu u San Francisku koji je iznajmio specijalno za tu svrhu. Ovo je prvo venčanje za Vesta, koji je prethodno bio u vezi sa dizajnerkom Aleksis Fajfer, a treće za najpopularniju od sestara Kardašijan.

Rijaliti zvezda je od 2000. do 2003. bila u braku sa muzičkim producentom Dejmonom Tomasom, a 2011. se udala za košarkaša Krisa Hamfriza od kog se razvela samo 72 dana kasnije. U intervjuu firentinskom listu La nacione, Vest je rekao da je "veoma uzbuđen, ali i veoma srećan" što će se uskoro venčati u "prelepoj" Firenci. On je naveo da je sa Kim i ranije bili u prestonici Toskane i da veruje da je njihova ćerka Nort, rođena u junu 2013, začeta "među renesansnim remek-delima" grada koji je po njemu jedan od najlepših u svetu. Di Lupo je izjavila da će novac od iznajmljivanja zamka biti upotrebljen za restauraciju dela firentinskog kulturnog blaga.

A iako je bila pozvana, Ana Vintur odbila je da prisustvuje ovom venčanju. Više o tome saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs