Izjava za javnost

Bijonse, Džej Zi i Solanž: Sve smo stavili iza nas i nastavljamo zajedno kao porodica!

Porodica koja je u medijima podigla prašinu napokon je dala izjavu za javnost u kojem saopštavaju da su se svi pomirili i da nastavljaju dalje
Šuška se
15:00h Autor:
Bijonse, Džej Zi i Solanž: Sve smo stavili iza nas i nastavljamo zajedno kao porodica!
Foto: AP/AP

Bijonse (32), Džej Zi (44) i Solanž (27) izdali su zajedničko saopštenje kojim su pokušali da objasne incident koji se dogodio pre nedelju dana na after partiju Met Gala večeri u Njujorku.

- Kao rezultat javnog objavljivanja videa koji je snimljen u ponedjeljak 5. maja, pojavila su se brojna nagađanja o tome što je izazvalo taj nesrećni incident. Ali od svega je najvažnije da je naša porodica uspela celi problem razrešiti i prebroditi. Džej i Solanž preuzeli su odgovornost za svoje postupke i obadvoje prihvataju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari. Izvinili su se jedno drugome, a mi idemo napred kao ujedinjena porodica - piše u saopštenju, a dodaju i da su vesti kako je Solanž bila pod uticajem alkohola potpuno neistiniti.

- Na kraju, svaka porodica ima svojih problema i mi nismo ništa drugačiji. Mi volimo jedni druge, ali pre svega smo porodica. Sve smo to stavili iza nas, a nadamo se da će i svi drugi napraviti isto - zaključila je slavna porodica.

Nije poznato zbog čega je došlo do fizičkog obračuna

Na video snimku se vidi kako Bijonse, Džej Zi i Solanž ulaze u lift, a onda Solanž odjednom počinje da viče na repera i udara ga rukama i nogama. Bijonsinu sestru je pokušao da smiri i telohranitelj, koji je na kraju odvojio od Džej Zija. Za to vreme Bijonse je samo mirno stajala i promatrala što se događa.

Nije poznato zbog čega je došlo do fizičkog obračuna. Nagađa se da je Solanž poludela jer joj Džej Zi nije ispunio obećanje da će promovisati njen novi album, a porodični prijatelji tvrde da je glavni razlog svađe druga žena. Navodno je reperski mogul bio previše prisan sa dizajnerkom Rejlčel Roj na balu u njujorškome Metropolitan muzeju, a Solanž je to izbacilo iz takta.

A kako su dame bile obučene na famoznom Met Gala bal, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs