Lep gest

Nata na bini pomirila jedan ljubavni par!

U prepunom baru, pop pevačica je otvorila je sezonu velikih gostovanja na crnogorskom primorju, a nakon koncerta otkrila je kada planira da izda novi album, ali i prokomentarisala status njenog bivšeg dečka Vladimira Vuksanovića
Šuška se 07.05.2014. - 13:45h Autor: Story.rs
Foto: Kurir Arhiva

Pop pevačica Nataša Bekvalac oduševila je prisutnu publiku koja je do kasnih sati uživala u nekim od njenih najpoznatijih hitova, ali i novim pesmama koje obliluju elektronksim zvukom. Poznata po tome što uvek pravi spektakl, ona je ovog puta uspela i da pomiri jedan ljubavni par, piše Story.rs.

 

Naime, u jednom trenutku, na scenu su se popeli muškarac i devojka, koji su raskinuli nekoliko dana nakon Natašinog nastupa, a ona je uspela da ih putem pesme i dobre energije izmiri, poželeći im i svadbena zvona uskoro.

 

Nakon koncerta, ekipa Ekskluziva popričala je i sa Natašom o njenom novom albumu, za koji je rekla da ga privodi kraju.

 

"Gotovo da je sve gotovo na novom albumu. Ali još uvek ne znamo da li ćemo za mesec dana pustiti singl ili ceo album", rekla je Nataša, a nezaobilazno je bilo i da joj se postavi pitanje da prokomentariše objavu Vlade Vuksanovića na Fejsbuku da mu nedostaju njeni plavi uvojci.

 

"Nikada nisam imala plave uvojke, a kada ste mislili da ih imam, to su bili umeci. To mi uopšte ne liči da je on napisao, a dobro ga znam", kratko je odgovorila Nataša.

 

Glumica Eva Ras nedavno je pohvalila Natašin fizički izgled, ali i ne i njene pevačke sposobnosti, na šta je Nataša rekla da Evu jako ceni.

 

"Ja gospođu Ras jako poštujem. Mislim da je vrhunska glumica, divna osoba i lepa žena", zaključila je Nataša.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...