Deca su nepodnošnjiva

Dadilja progovorila: Bred je posvećen deci, a Anđelina ide na terapiju vrištanja!

Bred pravi doručak, Anđelina se zaključa u kupatilo i vrišti, deca divljaju, svi pričaju francuski i njihova poseta je nepoželjna u 12 svetskih hotela
Šuška se
13:38h Autor:
Dadilja progovorila: Bred je posvećen deci, a Anđelina ide na terapiju vrištanja!
Foto: AP

Prijatelji Anđeline Džoli i Bred Pita navode kako su njih dvoje potpuno izgubili kontrolu nad vaspitanjem dece, i svi se nadaju da je glumački par završio sa usvajanjem.

Dadilja koja je napustila službu kod popularnog para, odala je neke pikantne detalje iz života ovog para. Naime ona smatra da su deca previše razmažena i da su Bred i Anđelina izgubili kontrolu nad njima.

- Ne zna se ko je gori. Svi se stalno tuku, gađaju hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni roditelji kao da se ni ne trude da ih disciplinuju - pričaju komšije.

Andželina i Bred i sami kažu da su deci prepustili vođenje kuće. To je njihovu čistačicu dovelo do ivice nervnog sloma.

- Njihova čistačica je na ivici. Radi od jutra do mraka jer nikad nije videla neuredniju decu. Sobe su pune pokvarene hrane, prljave odeće i mrtvih insekata. Nijedno dete ne čisti za sobom, a i roditelji misle da im je to ispod časti - otkrila je bivša dadilja.

Angelina i Brad su zbog razmažene dece nepoželjni u 12 luksuznih hotela širom sveta. Iz svih su ih izbacili jer su klinci uništili nameštaj. Jedino ko je i malo savestan je Bred. On ujutro priprema doručak, dok Andželina, koja jedva zna da ispeče jaje, vežba, vodi decu u muzeje i priprema im tematske zabave. Brad je dvorac u Francuskoj pretvorio u bunker za zombije, koji deca obožavaju.

- Angelina je najslabija karika u porodici. Kada god se pojavi problem, ona samo nestane ili ode na terapiju vrištanja. Napuni kadu, sedne u vodu i urla iz petnih žila - kaže dadilja koja još otkriva da se u njihovom domu priča isključivo na francuskom.

Iako imaju milione, Andželina i Brad deci ne kupuju ništa skupo. Često nose odeću iz "second hand" butika, a za Božić i druge praznike svi poklanjaju isključivo stvari koje su sami napravili.

Kambodžanac Madox (12) stalno maltretira mlađu braću i sestre, a Vijetnamca Paxa (10) su izbacili iz škole jer je udario učenika. Zahara (9) iz Etiopije je opsednuta šminkom, Šajlo (7) nosi samo mušku odeću, Knox (5) je lud za mačevima i boji se vode, a Vivien (5) je prava mala princeza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs