Porodične čarke

Severina očajna što njen sin slavi Uskrs sa ocem!

Severina je besna što će ostati sama jer istog dana i katolici slave Uskrs. Njoj se sad vraća što Popoviću nije dozvolila da sa sinom proslavi Božić
Šuška se
20:36h Autor:
Severina očajna što njen sin slavi Uskrs sa ocem!
Foto: Marina Lopičič

Milan Popović će provesti Usrks sa sinom Aleksandrom. Biznismen je u četvrtak dovezao svog jedinca iz Zagreba u Beograd, a juče su otputovali u Vršac, gde će se na Uskrs okupiti cela njegova porodica.

- Milan je presrećan što će konačno jedan veliki praznik provesti sa detetom. Dolasku malog Aleksandra u Vršac raduje se i baka Radojka, koja je unuka pre dve nedelje videla prvi put posle sedam meseci. Ona je sa Milanom pripremila brojne poklone - kaže obavešten izvor i dodaje:

- Severina je besna što će ostati sama jer istog dana i katolici slave Uskrs. Njoj se sad vraća što Popoviću nije dozvolila da sa sinom proslavi Božić. Odbila je njegovu molbu da se druži sa detetom jer praznik nije padao za vikend kada on može da bude sa malim. Nije dozvolila da budu zajedno i nije htela da pristane na to da zameni dane, iako njoj Milan uvek izlazi u susret kada su u pitanju zahtevi za viđanje sina - završava izvor a prenosi Kurir.

Milan je tada zbog Severininog inata bio očajan i pao je u depresiju, što se sada, događa upravo njoj. Inače, prošle godine Aleksandar je za katolički Uskrs bio u Beogradu. On je sa Severinom boravio u Milanovom stanu jer je samo dan kasnije ona imala koncert u Areni. Tada je i farbala jaja, a svi su bili zajedno i za pravoslavni Uskrs. Sada ona puca sa živcima jer dete nije sa njom u Hrvatskoj.

Srpski biznismen i popularna hrvatska pevačica doskora su vodili višemesečnu parnicu pred sudom u Zagrebu. Presuda je doneta sredinom marta, kad je odlučeno da Popović plaća alimentaciju od 2.000 evra mesečno i da svoje dete može da viđa van Hrvatske, dva puta mesečno vezano - četvrtak, petak subota i nedelja, a u sedmicama između može da bude sa sinom jedan dan.

Par očekuje novi proces jer se Severina žalila na visinu alimentacije, iako je to najviša dosuđena alimentacija u istoriji hrvatskog pravosuđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs