Tinejdž zvezda van kontrole

Džastin Biber spreman za rehabilitaciju

Iako važi za momčića koji pevuši slađane pop pesmice, Biber živi poput prave rokenrol zvezde
Šuška se
23:42h
Džastin Biber spreman za rehabilitaciju

Biberovci su u panici, jer je njihov idol, 19-godišnji pevač, van kontrole, kada su u pitanju opijati, alkohol, kašnjenja na koncerte i naravno, trošenje novca. Džastin Biber (Justin Bieber) se odao porocima, te je njegov menadžer, Skuter Braun (Scooter Braun) izjavio da je neophodno da Biber krene na rehabilitaciju. Sa ovim se složila i porodica proslavljenog Kanađanina, a za sve su krivi pogrešni ljudi kojima se Biber okružio.

Sam Džastin se nije izjasnio, tačnije, izgleda da ima preča posla. Naime, nakon definitivnog raskida sa Selenom Gomez, Biber je bacio oko na Majli Sajrus (Miley Cyrus), koje se na njegovo udvaranje slatko nasmejala. I dok Biber uzdiše za više ne tako naivnom i nevinom Majli, nedavno se našao usred još jedne skandalozne priče. Pevač je vozio u pijanom stanju, ali još uvek nikakve posledice nije osetio.

Mladost, novac i popularnost, čini se, ne idu zajedno. Podsetimo se samo Lindzi Lohan (Lindsay Lohan), koja je preko noći od slatkog devojčurka postala seks simbol i omiljena party devojka. Ništa bolje nisu prošle ni Miša Barton (Mischa Barton) i Ešli Benson (Ashley Benson).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs