Ko bi rekao

Pre muzičke karijere: Jelena Rozga čuvala ovce u rodnom selu!

Čuvala je ovce i jarce kao dete. Normalno, to su seoski običaji. To je kod nas tako oduvek. Mislim da o njoj nema ništa loše da se kaže već samo dobro – Jela je prava cura i gotovo, rekao je meštanin iz Jeleninog rodnog mesta
Šuška se
23:22h
Pre muzičke karijere: Jelena Rozga čuvala ovce u rodnom selu!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Jelena Rozga, ako je verovati meštanima Blizne, u detinjstvu je čuvala ovce, iako se kasnije okrenula muzici. Ljudi iz sela u kome je pevačica odrasla rekli su samo najbolje za nju, da je pamte kao veoma dobru devojku.

"Čuvala je ovce i jarčeve kao dete. Normalno, to su seoski običaji. To je kod nas tako oduvek. Mislim da o njoj nema ništa loše da se kaže već samo dobro – Jela je prava cura i gotovo", istakli su meštani ovog malog mesta.

Kažu da je za njen glas prvenstveno zaslužan kraj u kome je odrasla.

"Znam njenog oca s kojim sam pevao kao momak. On i ja smo bili prave barabe i pretpostavljam da je sve krenulo od toga jer smo mi bili pravi pevači, a tako je i ona sad prava pevačica i legenda za naše mesto i za naš kraj", rekao je sused.

Najveća čast meštana pevačicinog rodnog sela bi bila upravo ta da Jelena napravi koncert u Blizni, a da li će hrvatska zvezda stvarno učiniti taj korak ostaje da se vidi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Jelena Rozga