Sinoć na Zvezdari

Priveden Petar Strugar: Pretukao taksistu?

Nakon svađe, prema rečima očevidaca, glumac je pesnicama više puta udario taksistu koji je odvezen u Urgentni centar, a kako su mu konstatovane lakše povrede, Strugar nije zadržan u pritvoru
Šuška se
01:26h
Priveden Petar Strugar: Pretukao taksistu?
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Glumac Petar Strugar (25) priveden je zbog sumnje da je sinoć oko 20.30 sati pretukao taksistu Jovana Stanojevića (41) u beogradskom naselju Zvezdara.

Stanojević je, prenosi Alo, završio u Urgentnom centru, gde su mu srećom konstatovane lake telesne povrede, a Strugar u policijskoj stanici na Zvezdari odakle je pušten nakon saslušanja, uz napisanu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

Šta je bio motiv njihovog sukoba, koji se dogodio sinoć u Ulici Luke Vukalovića 3, u blizini zgrade Opštine Zvezdara - još nije poznat. Prolaznici su pozvali policiju, ali šta je glumca isprovociralo na ovaj potez niko nije bio voljan da priča.

Strugar je, kako prenosi list, nakon kraće verbalne rasprave udario pesnicama više puta taksistu, kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, dok je patrola odvela Strugara u stanicu. Stanojević je inače sa Vračara i nije pripadnik nijednog beogradskog taksi udruženja, već je registrovan kao samostalni preduzetnik.

Saslušanje Strugara potrajalo do kasnih večernjih sati. Kako je taksista imao podlive koji su okvalifikovani kao lakše povrede, Strugar nije zadržan u pritvoru već je pušten i napisana mu je prijava redovnim putem, što znači da ga u narednim mesecima čeka poziv za saslušanje kod istražnog sudije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs