Glumica u dilemi

Dženifer Aniston snagu troši na organizaciju venčanja, a nije ni sigurna da želi da kaže DA!

Njihova veza je u čudnoj fazi ili će je raskinuti ili će se završiti intimnim venčanjem
Šuška se
09:30h Autor:
Dženifer Aniston snagu troši na organizaciju venčanja, a nije ni sigurna da želi da kaže DA!
Foto: Reuters

Dženifer Aniston je odlučila da sa vrenikom Džastinom Teruom pobegne na kraj sveta u nameri da se uda na intimnom vančanju na kom će biti samo oni i mali krug najbližih prijatelja.

Zvezda hit serije "Prijatelji" ovih dana bacila se na planiranje tajnog venčanja, koje bi trebalo da se održi tokom ovog proleća. Jedan neimenovan izvor je za strane medije izjavio da Džen i Džastin nameravaju da samo „nestanu“ i da to nameravaju da urade već ovog proleća.

Četrdesetpetogodišnja glumica koja često letuje u Kabu Sen Lukasu, meksičkom čuvenom letovalištu bi mogla upravo tu da „pobegne“, a možda i ne....?

- Džen želi da njeno venčanje bude krajnje ležerno, opušteno i volela bi da bude održano na nekom egzotičnom mestu, pa je svakako jedna od opcija Meksiko koji obožava – izjavio je izvor.

Par koji se verio u avgustu 2012. godine, stalno najavljuje i zvanično „da“, ali to se još nije desilo. Ako je suditi po bliskim prijateljima slavne glumice, Džen još uvek vuče određene bračne „traume“ iz braka sa Bred Pitom. Ovo čekanje svakako ne ide na ruku poznate glumice jer je njen verenik već odavno nestrpljiv da stane pred oltar sa svojom verenicom.

- Veza je sada u vrlo čudnoj i napetoj fazi.... ili će doći do venčanja ili će doći do razlaza. Džen je svakako još uvek ekstremno nesigurna, dok je Džastin totalno suprotno od nje, opušten i spreman da uplovi u bračnu luku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs