Izjava

Glumica odlučila da se odrekne alkohola: Suprug me podržava u tome 100%! (FOTO)

Tri godine nisam uzela ni gutljaj alkohola, tvrdi slavna glumica

Šuška se
11:42h Autor:
Glumica odlučila da se odrekne alkohola: Suprug me podržava u tome 100%! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Džesika Simpson smatra da je ovo bila njena najbolja životna odluka:

"Htela sam da bolje razumem sebe i život koji mi se dešava. Moja deca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost", rekla je Džesika Simpson u jednom šou programu, nakon što se pohvalila da pune tri godine nije pila alkohol.

"Nisam ni bila svesna koliko pijem, mislila sam da me piće čini hrabrijom i samopouzdanijom, ali činilo mi je baš suprotno, zapravo sam zbog alkohola postala nema. Ćutala sam i bila tupa", priznala je glumica.

Džesika smatra da je bez alkohola samo postala još bolja osoba.

Autorka knjige "The Open Book" rekla je da je prestao piti alkohol i njen suprug Erik Džonson iz solidarnosti prema njoj, a tokom terapije je shvatila da je sve osećaje stavljala pod tepih i da to nije nimalo zdravo.

Moj psihoterapeut je rekao: "Ne mogu verovati da neko može u sebi nositi toliko trauma i straha... Ljudima treba celi život da to priznaju sami sebi", kaže glumica koja uprkos stresu zbog pandemije, nije poželela da pije alkohol i to joj je, kaže, veliki blagoslov.

Smatra da joj je ta odluka najbolja odluka do sada.

"Svi me pitaju: 'Kako to misliš ne piješ tokom pandemije!? Pa zar te ne izluđuju deca?', ali ne stvarno ne pijem više i to me čini srećnom", kaže Džesika koja ima troje dece: Maksvela (8), Acea (7) i Birdija (1).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs