Za dan zaljubljenih

Dženifer Lopez sabotirala sopstvenu veridbu!

Dečko pop zvezde isplanirao je romantičnu prosidbu za Dan zaljubljenih, ali je Dženifer čula razgovor koji nije trebalo da čuje, te se cela priča izjalovila
Šuška se 19.02.2014. - 15:57h Autor: hot.net.hr
Foto: Beta

Kasper Smart osmislio je romantičan plan povodom proslave Dana zaljubljenih, ali, njegova draga, Dženifer Lopez, sve je sabotirala. Naime, on je nameravao da je zaprosi za Dan zaljubljenih dijamantskim prstenom.

 

Sve je krenulo nizbrdo kad je Dženifer slučajno čula njegov telefonski razgovor, a uključivao je reči "karate" i "završni dizajn".

 

"U susret Danu zaljubljenih pojavile su se i Dženiferine sumnje, pa je Kaspera otvoreno pitala da li planira da je zaprosi", izjavio je neimenovani izvor za National Enquirer.

 

"Kasper je na početku sve negirao, ali Dženifer ga je upozorila da je mrtva ozbiljna i da bi trebalo da joj kaže istinu. Rekla mu je da uprkos tome što ga voli, što žive zajedno i što ona veruje u instituciju braka, jednostavno nije sigurna da li želi i četvrti put pred oltar", objašnjava izvor.

 

"To je pogodilo Kaspera, smatra da on, Dženifer i njena deca iz braka sa Markom Antonijem imaju čvrstu porodičnu zajednicu. Nadao se da će Džen pristati, ali ona mu je rekla da je bolje da odmah otkaže porudžbinu prstena'', tvrdi izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...