Predomislio se

Bivši Huremin verenik se kaje: Pusti me da budem uz tebe tokom porođaja!

Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dete bude dolazilo na svet, napisao je Kan Ates
Šuška se 30.01.2014. - 14:54h Autor: 24sata.hr
Foto: Instagram / Meryem Uzerli

Merjem Uzerli, turska glumica koja je postala popularna igrajući sultaniju Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, posle burnog prekida sa dečkom Čanom Atešom (46), odlučila je da bude samohrana majka. S Atesom se nije ni videla ni čula otkad se prošlo leto preselila kod roditelja.

 

Međutim, turski bizmismen se izgleda predomislio i sad želi da bude uz glumicu tokom porođaja.

 

"Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dete bude dolazilo na svet", napisao je Čan Ateš.

 

Prijatelji kažu da Ateš što pre želi da otputuje u Nemačku. Glumica, koja se proslavila kao sultanija Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", trebalo bi da se porodi za dve nedelje i Kan želi da bude s njom tokom porođaja.

 

Podsetimo, Ateš je glumicu ostavio čim je saznao da je trudna jer nije hteo decu.

 

"Ostvario sam se kao otac. Već imam dvoje dece, a treće nikad nisam planirao", rekao je tada. Merjem je posle burnog prekida odlučila da bude samohrana majka, a pokušala je i samoubistvo. Merjem se sa Atešom nije ni videla ni čula otkad se prošlo leto preselila u Berlin kod roditelja.

 

"Isplanirala je porođaj u vodi, a prijateljice su joj pripremile zabavu dobrodošlice za ćerku. Odlično se snalazi sama", rekao je izvor blizak Hurem.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...