Ljubav

Fransoa Oland ostavio dugogodišnju devojku i prvu damu Francuske

Da su francuzi veliki ljubavnici potvrdio je i aktuelni predsednik ove zemlje koji je raskinuo dugogodišnju vezu sa Valeri, svojom ljubavnicom i prvom damom Francuske
Šuška se
20:04h Autor:
Fransoa Oland ostavio dugogodišnju devojku i prvu damu Francuske
Foto: AP

Francuski predsednik Fransoa Oland ipak je odlučio da prekine vezu sa svojom partnerkom Valeri Trirvajler, piše BBC.BBC navodi da je Oland u izjavi za Frans pres rekao da ovo govori kao privatno lice, jer je reč o njegovu privatnom životu:

- Želim da kažem javnosti da sam prekinuo vezu i zajednički život sa Valeri Trirvajler - naveo je Oland.

Tako prekinuvši ćutanje, Oland je odlučio da okonča nagađanja u medijima koja su se pojavila pre dve nedelje kada je časopis "Closer" objavio da je predsednik u vezi sa glumicom Žili Gaje.

Iz njegovog kabineta, u subotu uveče, negirani su natpisi u medijima prema kojima Fransoa Oland i zvanično treba da objavi informaciju o prekidu veze sa partnerkom.

Međutim, francuski mediji javljali su suprotno. U medijima je osvanula i informacija kako prva dama Trirvajer (48), Olandova partnerka od 2006., planira da otputuje u humanitarnu misiju u Indiju, a predsednik želi da rešiti to pitanje veze pre nego što ona otputuje.

Valeri Trirvajler je prebačena u bolnicu 10. januara nakon što je časopis "Closer" objavio da Oland ima ljubavnu aferu sa glumicom Gaje (41), koja navodno traje od predsedničke trke 2012. godine.

Ona je zbog slabosti i nervne iscrpljenosti, smeštena u bolnicu u Parizu. Oland je, dok je bila u bolnici, i posetio.

Trirvajler i Oland nikada nisu bili venčani, a u zvaničnoj vezi su otkako je Oland prekinuo vezu sa Segolen Rojal (59), jednom od vodećih ličnosti francuskih socijalista.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs