Uskoro pred oltar

Džoni Dep se verio sa Amber Herd

Glumica koja je od Depa mlađa 23 godine, a sa kojom je glumio u Dnevnicima ruma, lepo se slaže sa Džonijevom decom i uživa u druženju s njima
Šuška se
05:38h Autor:
Džoni Dep se verio sa Amber Herd
Foto: Reuters

Holivudski glumac Džoni Dep i glumica Amber Herd su se verili, prenosi magazin "Pipl" (People).

"Presrećni su što su se verili i uzbuđeni su što će provesti ostatak života zajedno. Amber se lepo složila sa decom i uživa u druženju sa njima", piše list pozivajući se na neimenovani izvor.

Predstavnici Depa (50) i Herdove (27) nisu potvrdili izveštaj. Džoni Dep je prethodno 14 godina bio u vezi sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi. Njih dvoje imaju dvoje dece a vezu su okončali 2012. Mediji su tada preneli da je razlog raskida to što se Dep zaljubio u Herdovu sa kojom je igrao u "Dnevnicima ruma".

Herd je poznata i po svojoj ulozi u filmu "Zombieland", biseksualnosti i četvorogodišnjoj vezi sa fotografom Tasjom van Re sa kojom je raskinula 2012. u isto vreme kada su svoju vezu okončali Dep i Paradi.

Dep je bio oženjen 1980-tih sa Lori En Alison a bio je u vezi i sa Vinonom Rajder i Kejt Mos. Dep i Herd trenutno ponovo igraju zajedno u filmu "London Fields".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs