Venčanje kao iz bajke!

Ručno rađena haljina od čipke, šifona i svile: Glumica Hilari Svonk se udala! (FOTO)

Prethodnog vikenda devojka od milion dolara udala se u tajnosti za svog dečka Filipa Šnajdera

Star wedding
12:11h Autor:
Ručno rađena haljina od čipke, šifona i svile: Glumica Hilari Svonk se udala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Hilari Svonk je udata žena!

Prethodnog vikenda devojka od milion dolara udala se u tajnosti za svog dečka, Filipa Šnajdera. Par je stao na ludi kamen na ranču Santa Lusija u Kaliforniji, piše Glossy.rs

Svonkova je nosila venčanicu koju je kreirao Eli Sab. Haljina je sašivena od čipke, šifona i svile. Bilo je potrebno 6 metara tila da bi se sašio veo. Za vez na njenoj haljini utrošeno je 70 sati da bi se uradio, što je otprilike polovina ukupnog vremena utrošenog da se sastavi cela haljina. Dakle, oko 150 sati je rađena venčanica za Hilari Svonk.

"Već nekoliko vreme volim Elija Saba, tako da sam bila oduševljena što mi je on kreirao haljin"", rekla je Hilari za Vog.

Kim Katral napunila 62 godine: Slavna Samanta podelila 10 važnih životnih lekcija za svaku ženu!

A post shared by DM_Stil (@dm_stil) on

Inspiraciju za haljinu glumica je pronašla u prirodi, posebno drveće sekoje koja su okruživala lokaciju njenog venčanja. Svonkova je istakla da je želela nešto romantično i vanvremensko, upravo kao ta sekoja. Dodala je da je haljina ipak nadmašila sva njena očekivanja.

"Bila je sve što sam želela i više od toga", objasnila je oskarovka.

Hilarin otac ju je otpratio do oltara, gde se susrela sa budućim suprugom i svojom kumom, Mariskom Hargitej, i Filipovim kumom, koji je zapravo njegov otac.

Od života u prikolici do devojke od milion dolara: Kako je borba za ljudska prava umalo koštala Hilari Svonk karijere? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs