očarala sve

Veliki povratak Kajli Minog: Za jedno veče promenila dve kombinacije i ne zna se koja je bolja! (FOTO)

Mamila uzdahe na dodeli nagrada

Star look
Autor:
Veliki povratak Kajli Minog: Za jedno veče promenila dve kombinacije i ne zna se koja je bolja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ikona pop muzike Kajli Minog vratila se na scenu na dodeli Brit nagrada. Četrdesetdevetogodišnja pevačica izazvala je burne reakcije prvo na crvenom tepihu, a zatim i na samoj dodeli priznanja.

Naime, Kajli se na crvenom tepihu pojavila u vatreno crvenom izdanju. Za ovu priliku odabrala je jarko crveni kaput koji je opušteno vezala preko zlatne, svilene haljine. Stajling je upotpunila crvenim salonkama i neprimetnim brošem bele ruže kojim je iskazala solidarnost sa kampanjom "me too" koja je obeležila nekoliko prethodnih dodela važnih nagrada u industriji zabave. Od nakita, nosila je jedva primetnu oglicu, a ni šminka nije bila previše napadna.

Kajli Minog (49) otvorila dušu i priznala: Doživela sam nervni slom zbog ljubavi!

foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Isto veče, na samoj dodeli nagrada, Kajli je imala zadatak da uruči priznanje za najboljeg ženskog izvođača. Za ovu priliku izabrala je nešto svečaniju varijantu. Reč je o beloj asimetričnoj haljini sa karnerima. Ovom kombinacijom, koja otkriva nogu i rame, Kajli je pokupila sve pohvale modnih kritičara. Ni ovaj put nije preterivala sa detaljima, jer je haljina na sebi več imala svetlucave elemente. Izgled je upotpunila neutralim salonkama, a svoje prepoznatljive zlatne talase pustila je da opušteno padaju i tom frizurom savršeno začinila ovo izdanje.

(Stil.kurir.rs)

1 / 2 Foto: Reuters / Joel C Ryan
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs