pokreće trendove

Praznično izdanje Melanije Tramp: Mnoge dame se ne bi usudile da ovo obuku! (FOTO)

Prva dama SAD-a Melanija Tramp družila se s mališanima koji se leče u Nacionalnom medicinskom centru za decu u Vašingtonu

Star look
Autor:
Praznično izdanje Melanije Tramp: Mnoge dame se ne bi usudile da ovo obuku! (FOTO)
Foto: AP / Andrew Harnik

Prema tradiciji dugoj nekoliko decenija, prva dama SAD-a svake godine uoči Božića posećuje Nacionalni medicinski centar za decu u Vašingtonu.

Priliku da mališane koji se tamo leče razveseli prigodnim poklonom i čitanjem božićne priče nije propustila ni Melanija Tramp koja je u centar došla u društvu Deda Mraza.

Melanija Tramp otvorila vrata Bele kuće: Božićna dekoracija prve dame je prava zimska idila! (FOTO, VIDEO)

foto: AP / Andrew Harnik

Na pitanje dece gde bi najradije provela praznike, Prva dama odgovorila je da bi sa svojom porodicom volela da se nađe na nekom usamljenom tropskom ostrvu, po čemu se može zaključiti da nije velika ljubiteljka zimskih radosti i hladnoće.

foto: Profimedia

Melanija je za ovu priliku izabrala odevnu kombinaciju u prljavo beloj boji. Suknju, bluzu i kaput kombinovala je sa štiklama zmijskog dezena.

Melanija Tramp zna najbolje: Ležerna kombinacija koja drastično podmlađuje! (FOTO)

foto: AP / Andrew Harnik

Prva dama obožava da nosi odevne komade bele boje bez obzira na godišnje doba, ali mnoge žene izbegavaju ovu boju tokom zime. Bela odeća, pogotovo komadi poput kaputa, osetljiva je za nošenje jer se na njoj odmah primeti i najmanja mrlja.

foto: AP / Andrew Harnik

Tokom snežnog zimskog perioda lako se zaprlja, pa zato žene najčešće čekaju stabilnije i toplije dane za uživanciju u belim odevnim komadima.

Kakva je Melanija Tramp zaista: Bivši batler otkrio šta se krije iza hladne spoljašnosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs