Hrabra promena

Nema više plave uvojke: Pamela Anderson sa muškom frizurom! (VIDEO)

Nakon više od 20 godina, Pamela je promenila svoj imidž i pokazala sveži i mladalački izgled, a pogledajte ko je još od poznatih ispratio ovaj trend
Star look
18:40h
Nema više plave uvojke: Pamela Anderson sa muškom frizurom! (VIDEO)
Foto: You Tube/ Print Screen

Iako je duga, plava kosa uz velike bujne grudi bila jedno od njenih zaštitnih znakova, Pamela Anderson se odlučila za radikalnu promenu.

http://www.youtube.com/watch?v=nCU29R_pHeU

Nakon što je uspešno istrčala najpoznatiji maraton sveta u Njujorku, za šta joj je ukupno bilo potrebno pet sati i 41 minut zahvaljujući čemu je uspela da prikupi novac u humanitarne svrhe, najpoznatija Plejbojeva zečica Pamela Anderson pohvalila se novom frizurom.

Nakon više od 20 godina, Pamela je promenila svoj imidž i pokazala svež i mladalački izgled pojavivši se u emisiji Elen Deženeris (Ellen DeGeneres).

"Moja kosa je imala život, morala sam da je se rešim", rekla je Pamella koja je sa sobom u studio donela i svoju medalju koju je dobila nakon što je istrčala maraton u Njujorku u humanitarne svrhe.

Da zvezde i te kako umeju da nas iznenade, kako svojim postupcima, tako i promenom imidža, nije samo Pamela Anderson primer.

Na ovako hrabru promenu imidža u skorije vreme, odlučile su se i neke domaće ličnosti.

Od atraktivne crnke, manekenka Bojana Rajić je sada seksi plavuša sa muškom fizurom i šiškama na stranu.

Ovakvom promenom pokazala je da je puna samopouzdanja, a i njeni brojni prijateli dočekali su je sa pozitivnim reakcijama.

Nakon razvoda, Bojana je zakoračila u novu etapu svog života sa savim drugačijim imidžom.

Veliku transformaciju svog izgleda napravila je i mlada pevačica Sara Jovanović. Njena prepoznatljiva tamna kosa sada je prošlost, jer se Sara drastično ošišala.

Dok je bila u rijaliti šou Velikom bratu, manekenka Nevena Milićević imala je dugu crnu kosu. Kada je napustila rijaliti, kosu je skratila i prefarbala u svetliju nijansu. A, sada je Nevena postala plavuša.

Svetski trend dečačke frizure ispratila je i pevačica Nina Badrić, a tamna kosa i razdeljak na stranu u kombinaciji sa crvenim karminom, odlično joj pristaju.

Po svojim energičnim nastupima na kojima zanosno pleše zabacujući svoje duge talasaste pramenove kose, pop zvezda Bijonse je poznata širom sveta.

Nedavno je svoju dugu kosu zamenila novom plavom piksi frizurom. Ako je suditi prema fotografijama kojima se pohvalila na svom Instagramu, popularna Bijonse nije ništa manje seksi sa kratkom frizurom.

A, da li vam se ove drastične promene poznatih dama sviđaju, procenite sami. Ko će sledeći ispratiti svetski trend dečačke frizure, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs