Prirodna, samouverena i nasmejana

Rada Manojlović: Ja sam sebi najlepša na svetu!

Mlada pevačica otkriva da nikada ne bi prva prišla muškarcu jer, kako kaže, neke stvari kao što su dame i kavaljeri nikada ne izlaze iz mode
Star look
20:54h Autor:
Rada Manojlović: Ja sam sebi najlepša na svetu!
Foto: Marina Lopičić

Mlada pevačica koja važi i za jednu od najzgodnijih na domaćoj sceni, Rada Manojlović, otkriva da na sebi ništa ne bi menjala, pogotovo noge, po kojima je gotovo prepoznatljiva. Uvek doterana i nasmejana, smeje se samoj sebi kada je imala 17 godina.

- Smešno mi je kada vidim šta sam nosila na nastupima pre Granda, kada sam imala 17 godina. Izgledala sam detinjasto. Pevala sam u farmerkama, patikama i majici. Sada mi je mnogo bitno šta ću da obučem za nastup. Na proslavama, ako znam da će biti i starijih gostiju, obučem dugu haljinu, ali kad pevam u diskotekama, onda nosim kratke. Volim svoje noge, sviđaju mi se.

Ipak, s obzirom na to da je za scenu doterana pet dana u nedelji, preostala dva provodi u što ležernijoj garederobi.

- Imam mnogo tih stvari "za po kući". Nije mi bitno šta obučem, ali kosa mora da mi bude čista. I da budem samo malo našminkana - priča Rada.

Prirodna, samouverena i uvek nasmejana, mlda pevačica zna i da bude kritična prema sebi. Tako za svoj najgori autfit bira ono što je jednom prilikom obukla kada je krenula u šoping.

- Stalno kombinujem nespojivo. Jednom sam otišla u tržni centar sa sestrom. Zaista sam izgledala smešno. Spojila sam crveno, braon i bordo. Tek kada su ljudi pokazali da me prepoznaju, shvatila sam da je trebalo bolje da se obučem. Mnogo nih se tada i slikalo sa mnom, a ja ne volim kada nisam lepa na fotografijama - objašnjava pevačica.

Koliko god pratila trendove i modu, za neke stvari, kada je reč o muško-ženskim odnosima, kaže da je staromodna.

- Ko će kome prvi prići mislim da nema veze sa emancipacijom, već sa osobom. Ja to nikada ne bih uradila. Neke stvari, ipak, ne izlaze iz mode, a u to spadaju pojmovi dama i kavaljer.

Sviđa joj se,kako kaže, to što je mediji zovu "Seksi Rada" jer to znači da se dopada ljudima. A na pitanje šta bi na sebi promenila, odlučno kaže:

- Ništa, ja sam sebi najlepša na svetu. To ne znači da se upoređujem sa Anđelinom Džoli ili Monikom Beluči, nego sam zadovoljna sobom. Nekada sam razmišljala kako bih bila lepša sa drugačijim nosem, ali me je to prošlo. Ne volim svoje lice kada pogrešno nacrtam obrve. Na sreću, to može da se obriše i nacrta ponovo - zaključuje Rada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs