Potpuno ih osvojila jedna od najlepših Srpkinja

Kako je Ana Ivanović oduševila Nemce: Srpska lepotica dobila prestižnu nagradu! (FOTO)

Za ovu nagradu nemački mediji pišu da je potpuno zaslužena zbog Anine prirodne lepote, elegancije i promocije zdravog načina života
Star look
21:38h Autor:
Kako je Ana Ivanović oduševila Nemce: Srpska lepotica dobila prestižnu nagradu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na glamuroznoj gala večeri u nemačkoj banji Baden-Baden, srpska teniserka Ana Ivanović dobila je prestižno priznanje i još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Na događaju koji je okupio veliki broj uspešnih i slavnih žena najviše pažnje privukla je supruga nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a za to joj nije bilo potrebno previše truda, piše Story.

Ostale zvanice bile su veoma smele kada je reč o odabiru odeće - imali smo priliku da vidim dekolte dubok do pupka, šliceve na granici pristojnosti, čipku i druge providne materijale, šljokice, karnere i perje.

Ovako su Ana i Bastijan proslavili Dan zaljubljenih: Bela suknja za posebnu priliku! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, naša Ana odlučila je da ostane verna sebi i svom stilu, pa smo je videli u krajnje jednostavno haljini - ali kakvoj! Ni ne čudi što je u nastavku večeri dobila prestižnu nagradu Beauty idol, za koju nemački mediji pišu da je potpuno zaslužena zbog Anine prirodne lepote, elegancije i promocije zdravog načina života.

Ivanovićeva je odabrala ciklama toaletu koja prati njenu liniju tela, otkriva jedno rame i ima nekoliko interesantnih detalja koji se mahom tiču kroja.

Srpska lepota i nemačka elegancija: Ana i Bastijan blistali na crvenom tepihu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To je upotpunila salonkama crne boje i upečatljivim, a opet jednostavnim nakitom, zbog čega je cela kombinacija zračila elegancijom i suptilnošću.

Što se tiče šminke, Ana ponovo nije preterivala, već je njen šminker učinio ono najvažnije - tek naglasio njenu prirodnu lepotu. Rezultat: spektakularan!

Ana Ivanović otkrila tajnu svoje lepote: Savet koji čuva mladost i svežinu lica! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs