Neverovatno

Šokirali smo se koliko godina ima: Ljubavna priča koja prati Ris, neverovatna je kao i ona sama!

Na proslavi svog 21 rođendna upoznala je njega, a onda se desila bajka
Star look
10:46h Autor:
Šokirali smo se koliko godina ima: Ljubavna priča koja prati Ris, neverovatna je kao i ona sama!
Foto: Profimedia

Njeno pravo ime je Laura Džin. Tek nakon toga dolazi Riz, jer ovu plavokosu američku glumicu znate pod imenom Riz Viterspun. A holivudska miljenica, kako joj često tepaju, juče je proslavila 41. rođendan, iako joj nikada ne biste dali toliko godina, s obzirom na izgled.

Naime, Riz iz prvog braka s lepotanom Rajanom Filipom ima 17-godišnju kćer Avu i 14-godišnjeg sina Dekona, ali lepa kćerka joj zapravo izgleda kao mlađa sestra pa se neretko može čuti i kako Riz izgleda bolje nego Ava. Kako god bilo, Ava je slika i prilika nje i tate Rajana, a ona i Riz imaju vrlo blizak odnos, zbog čega ih se često može videti zajedno na crvenim tepisima.

Kad je nju izgubila, sve je pošlo naopako: Tragedija koju pevačica (27) nije mogla da preživi (FOTO)

Podsetimo, Riz je Rajana upoznala na proslavi svog 21. rođendana, davne 1997. godine, a dve godine kasnije par je bio venčan. Njihova ljubavna priča često se uzimala kao primer da je prava ljubav u Holivudu itekako moguća pa je objava razvoda 2006. godine bila poprilični šok. Ali, uprkos razvodu, duo je ostao u prijateljskim odnosima zbog dece, a 2010. godine, Riz je upoznala sadašnjeg muža, lovca na talente Džima Tota. Osam meseci kasnije, par se verio, a 2012. stigao je sinčić Tenesi Džejms, kao kruna ljubavi.

Slatku glumicu uglavnom pamtimo po ulogama u romantičnim komedijama, kao što su "Plavuša s Harvarda" i "Ovo je rat", ali dokazala se i u ozbiljnijim ulogama, kao onima u filmu "Okrutne namere" i "Voda za slonove". Plavokosa Riz inače je i producentkinja, a kao jedna je radila i na velikom filmskom hitu "Gone Girl".

Trenutno ju gledamo u HBO seriji "Big Little Lies" koja oduševljava, a prati život tri žene, koje se bore sa svakodnevnim porodičnim problemima.

41 godinu? Nikada ne bismo rekli.

Riz Viterspun otkrila: Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs