Razočarale

Svi ih u čudu gledali: Najpoznatije manekenke najgore obučene na crvenom tepihu! (FOTO)

Lepa Naomi odlučila se za prozirnu belu haljinu s perlicama ispod koje su se jasno videle bele gaćice, a na noge je obula bele čizmice s prozirnim detaljima
Star look
19:00h Autor:
Svi ih u čudu gledali: Najpoznatije manekenke najgore obučene na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 14 Foto: AP

Retki su slučajevi u kojima neko uspe da zaseni modne legende poput Kejt Mos i Naomi Kembel, ali na sinoćnjoj amfAR gali u Kanu dogodilo se upravo to.

Oba supermodela, inače nepogrešivog ukusa, odabrala su pomalo "čudne" kombinacije koje nisu bile primerene ovakvom svečanom događaju, pa ih je vojska mladih manekenki, od reda odevenih u jednostavne, ali glamurozne večernje haljine, lako zasenila.

Lepa Naomi odlučila se za prozirnu belu haljinu s perlicama ispod koje su se jasno videle bele gaćice, a na noge je obula bele čizmice s prozirnim detaljima.

Dame od stila ih već imaju: 7 odevnih komada koji će gospodariti letom! (FOTO)

Foto: Profimedia, Naomi Kembel
Foto: Profimedia, Naomi Kembel

Slavna Kejt Mos izgledala je poput umorne sekretarice bez frizure i šminke, u čipkastoj haljini, crnom blejzeru i lakovanim cipelama.

Foto: Profimedia, Kejt Mos
Foto: Profimedia, Kejt Mos

Boje supermodela 90-ih sinoć je obranila jedino Eva Hercigova koja se pojavila u čarobnom autfitu - beloj mini haljini s cvećem, ružičastoj palerini i srebrnim štiklama.

Foto: Profimedia, Eva Hercigova
Foto: Profimedia, Eva Hercigova

Što se mlade garde manekenki tiče, devojke su na damski način pokazale svoje adute u haljinama s visokim izrezima ili dubokim dekolteima, uglavnom u crnoj ili srebrnoj boji, a zgodna plavuša Lili Donalson zablistala je u čarobnoj crvenoj haljini sa šljokicama.

Zar i njoj da se desi? Helen Miren (70) pala na sred Kana! (FOTO)

Pogledajte i kako su ostale dame obukle za ovaj događaj:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs