Pogledajte

Ovako izgleda ćerka Zorice i Kemiša: Na koga liči? (FOTO)

Zlata Aranđelović je, pored toga što je ćerka pevačice i harmonikaša, poznata i kao modna blogerka
Star look
23:52h Autor:
Ovako izgleda ćerka Zorice i Kemiša: Na koga liči? (FOTO)
Foto: Instagram / Goldies_fash

Ćerka poznatog estradnog para, Zorice i Kemiša, Zlata Aranđelović modna je blogerka i jako je aktivna na društvenim mrežama. Stoga je sasvim logično što je njen stil uvek besprekoran.

Za razliku od svoje mame, poznate pevačice, Zlata se dosta smirenije oblači. Voli da nosi prave ženstvene, smerne kombinacije, što i savetuje devojke na svom blogu.

Koja je lepša: Ovako izgleda starija sestra slavne Hurem! (FOTO)

Mada, ponekad i ona voli da na sebe stavi poneki šik detalj koji bi bio prikladniji za njenu mamu nego za nju. Kao na primer ovaj kačket sa floralnim motivima koji neodoljivo podseća na modni detalj koji bi Zorica na sebe stavila.

Na fotografijama koje Zlata deli na svom Instagram profilu njena odlična linija iskače u prvi plan. Ona ne propušta priliku da se pohvali svojim trbušnjacima.

Goca Tržan pre i posle šminke: Otkrila svoje trikove za ulepšavanje! (FOTO)

Ako je sudeći po njenim društvenim mrežama, mlada Zlata voli da se provodi. Često izlazi po beogradskim klubovima i uvek je okružena veselom ekipom.

Međutim, Zlata je istovremeno i porodično nastrojena devojčica. Ona uživa u veselim trenucima sa svojom porodicom i ne stidi se da to i pokaže.

Čini se da joj je Zorica pravi uzor, pa je Zlata često kopira. Mlada lepotica je jedno vreme nosila istu boju kose kao i njena mama.

Veljko ne ispušta novu devojku iz zagrljaja: Zajedničko uživanje na Kopaoniku! (FOTO)

Inače, Zlata je nedavno raskinula vezu sa pevačem Jovanom Stefanovićem, tako da je sad ponovo solo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs