Izgled prave žene

Obline, celulit i salo na telu Merilin Monro: Neki to vole vruće i normalno! (FOTO, VIDEO)

Žena koja je slovila za najveću mušku fantaziju bila je i ostala sinonim za najzgodniju, najprivlačniju ženu sveta
Star look
22:54h Autor:
Obline, celulit i salo na telu Merilin Monro: Neki to vole vruće i normalno! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/Merilin Monro

Intrigirala je i ne prestaje decenijama posle smrti, a pored brojnih nedoumica koje se vežu za njeno ime, Merilin Monro nam nije ostala dužna saveta o tome kako neguje svoje telo.

Žena bez mane: Ovako Monika Beluči izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

Žena koja je slovila za najveću mušku fantaziju bila je i ostala sinonim za najzgodniju, najprivlačniju ženu sveta. Njena prerana smrt bila je ujedno i rađanje besmrtnosti, a ova avangardna ženska pojava ostavila je savete koji se i dan danas pamte, a i citiraju.

Moramo da napomenemo da je ova filmska boginja bila visoka 166 centimetara, a težina joj je varirala od 50 do 60 kilograma.

Merilinino telo - najbolje u istoriji, a ova filmska boginja imala je liniju, koju ni pola veka nakon njene smrti, niko nije nadmašio, dok su njene obline produkt genetike, načina ishrane i glamura stare škole.

Mali crveni bikini: Telo Indire Radić (48) savršeno zategnuto! (FOTO)

Iako danas mnogi komentarišu kako njena figura nije bila idealna i da je imala nekoliko kilograma viška, tajna njene fatalnosti bila je u tome što se ona dobro osećala u svom telu i zračila seksepilom.

Sama Merilinka dala je izjavu o tome kako započinje dan. A ona glasi ovako: “Svakoga jutra zagrejem šoljicu mleka, a dok se oblačim u šoljicu razbijem dva jaja i izmutim ih viljuškom. Taj napitak upotpunim i mutlivitaminskom tabletom. Sumnjam da bi ijedan lekar mogao da preporuči hranjljiviji doručak za devojku u žurbi”.

Nije nam ostala dužna ni mišljenja o treniranju: “Ne mogu da vežbam ako to radim samo zato što moram”.

“Svako jutro provodim desetak minuta dižući lagane tegove. Razvila sam sopstvene vežbe kako bih održala mišiće čvrstima, a znam da su upravo te vežbe dobre za moje telo, jer vidim rezultate.”

"Ignorišite druge i slušajte samo sebe", još jedan od saveta koji je Merilin svojevremeno udelila svim ženama sveta. Ona nije bila tip žene koja bi vežbala do iznemoglosti i ponavljala vežbe u ritmu muzike satima. Sve je radila po osećaju i možda je to ono po čemu se izdvajala. Volela je da naglasi struk i istakne obline.

Spreda gladac, a pozadi jadac: Demi Mur šokirala svojim izgledom! (FOTO)

“Istakni stuk i slavi svoju ženstvenost”, jedna je od poznatijih izreka neprevaziđene Merilinke.

Evo šta je Merilin rekla na temu ishrane:

“Moje večere kod kuće zapanjujuće su jednostavne. Pri povratku kući kupim odreske, obično jagnjeće, i to ispečem u rerni. Uz meso pojedem četiri ili pet sirovih šargarepa”.

“Često svratim u poslastičarnicu na sladoled, koji je savršen za vruće letnje večeri".

Rekreirajte se baš kao što je to nekada Merilin radila:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs