Procenite sami

Dvojnica iz Švedske: Devojka fudbalera lepša i od Anđeline Džoli! (FOTO)

Manekekenku Dani Karlson mnogi porede sa holivudskom glumicom, a prema fotografijama koje objavljuje na svoj Instagram profil, može se zaključiti da je na to vrlo ponosna
Star look
23:18h Autor:
Dvojnica iz Švedske: Devojka fudbalera lepša i od Anđeline Džoli! (FOTO)
Foto: Instagram / Dani Karlsson

Ako i vi, kao i mnogi, smatarate da je Anđelina Džoli jedna od najlepših žena na svetu, onda će vas obradovati činjenica da holivudska glumica ima dvojnicu u Švedskoj. Zapravo ne baš dvojnicu.

Dobro pogledajte: Da li biste pre izašle sa ili bez šminke? (FOTO)

Za manekekenku Dani Karlson mnogi tvrde da je čak bolja vezija Anđeline. Dani je rođena i odrasla u Malmu. Vrlo rano je počela da se bavi manekenstvom, a najveći uspeh ostvarila je 2010. godine.

Pobedila je na takmičenju za mis Švedske 2010. godine, potom je iste godine predstavljala svoju zemlju na takmičenju za Miss World.

Kućni trening od 4 minuta: Topi 600 kalorija, gađa kritične tačke! (VIDEO)

Njena karijera kreće uzulaznom putanjom nakon toga, a uspela je čak da uđe na listu "Top 20 of the Miss World Top Model". Bivša Mis Švedske pojavila se u brojnim reklamama i nekoliko video spotova.

Dani fizički jako podseća na holivudsku glumicu Anđelinu Džoli. Čini se da je na to ponosna jer ne propušta priliku da nagalsi sličnost između sebe i slavne glumice, pa na svoj Instagram profil često kači fotogarfije na kojima pozira kao Anđelina.

Besna jer je porede sa Kim Kardašijan: Ja radim, ona se proslavila preko pornića! (FOTO)

U slobodno vreme, Dani piše blog i brine se o svojim kućnim ljubimcima. Izazovna devojka fudbalera za sebe kaže da je vegan i bori se za prava životinja.

Koja je lepša? Dani ili Anđelina?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs