Čari estetske hirurgije

Lepa Brena, nekad i sad: Drastična transformacija! (FOTO)

Mnoge estradne ličnosti uradile su brojne estetske operacije, ali ni za živu glavu to ne bi priznale, a jedna od njih je i najpopularnija folk zvezda
Star look
02:06h
Lepa Brena, nekad i sad: Drastična transformacija! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/Lepa Brena

Mnoge estradne ličnosti uradile su tokom svoje karijere brojne estetske operacije, ali ni za živu glavu to ne bi priznale, a jedna od njih je i folk zvezda Lepa Brena, koja je u svoje telo uložila ogromne pare kako bi danas izgledala savršeno, piše "Alo!".

Zgodna tela srpske estrade: Pevačice pokazale šta imaju! (FOTO)

Svi koji prate estradna dešavanja sigurno se sećaju njenog izgleda sa početka osamdesetih godina prošlog veka, kada je pevačica bila krupnije građe, da bi danas izgled dovela do savršenstva.

Nekada snažna devojka iz Brčkog, sa dubokim dekolteom, mini suknjicom, širokim osmehom i zdravim obrazima zapalila je celu bivšu Jugoslaviju čim se pojavila.

Međutim, njoj se takav izgled nije dopao, pa je, kako se tada spekulisalo, otputovala u Nemačku i u jednoj privatnoj klinici stesala figuru. Prema pisanju tadašnjih medija, Brena je figuru dovela do savršenstva pomoću liposukcije.

Njene velike, ali opuštene grudi zamenili su silikoni. Tadašnji mediji pomno su izveštavali o njenoj savršenoj transformaciji, za koju se spekulisalo da je u Nemačkoj iskeširala više od 100.000 tadašnjih maraka.

Mali crveni bikini: Telo Indire Radić (48) savršeno zategnuto! (FOTO)

Međutim, to nije sve. Ubrizgavanje raznoraznih koktela u celo lice i telo košta basnoslovno, a meri se desetinama hiljada evra. Brena je tako nekoliko puta ubrizgavala botoks u lice, a takođe je i radila korekciju kapaka.

Spreda gladac, a pozadi jadac: Demi Mur šokirala svojim izgledom! (FOTO)

Pored ovih stvari, Brena je navodno povećala i gornju usnu. Nije zanemarljiva ni metoda iscrtavanja obrva i ugradnja trepavica, koju Brena redovno odrađuje.

Iako javno ne govori o tome, Brena blista zahvaljujući estetskoj hirurgiji.

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on Jan 17, 2013 at 6:31pm PST

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on Feb 24, 2015 at 2:55am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs