Besprekoran stil

Oduševili podanike: Elegantna španska kraljica Leticija sa porodicom na uskršnjoj misi! (FOTO)

Stotine poštovalaca kraljevske porodice okupilo se oko katedrale na Palma de Majorci da ih vidi na okupu, jer se pronceze od oktobra nisu pojavljivale u javnosti
Star look
10:12h Autor:
Oduševili podanike: Elegantna španska kraljica Leticija sa porodicom na uskršnjoj misi! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 6 Foto: Reuters

Jedan od najvećih hrišćanskih praznika Uskrs proslavio se svečano na Palma de Majorci, jer je misi u nedelju prisustvovao španski kralj Felipe sa suprugom Leticijom i ćerkama, princezama Sofijom i Leonorom.

Kraljica Leticija (42)

nosila je crne dugačke pantalone, šarenu bluzu i beli sako. Uz ovakav autfit kraljica se odlučila za vrtoglavo visoke štikle i pismo-tašnu.

Lekcija elegancije kraljice Leticije: Bela košulja i crna suknja za svečani izgled! (FOTO)

Stotine poštovalaca kraljevske porodice okupilo se da vidi njene članove na okupu, jer se devojčice od oktobra nisu pojavljivale u javnosti.

Ponosna mama Leticija: Španske princeze Leonora i Sofija na svečanosti u Madridu! (FOTO)

Kralj Felipe (47) koji je na tronu nešto manje od godinu dana, izgledao je srećno i zadovoljno, nastavljajući tradiciju da njegova porodica proslavlja Uskrs daleko od Madrida, gde inače živi u kraljevskoj palati.

Uskršnjoj misi je prisustvovala i

bivša kraljica Sofija u elegantnom sivom mantilu, ispod kojeg je nosila haljinu na tufne, a uz to i zlatan nakit. Neobična, ali baš efektna kombinacija!

Inače, kraljevski par je u braku od 2004. godine, a pre nego što se udala za tadašnjeg princa, Leticija je imala uspešnu novinarsku karijeru.

Sve što jednu ženu čini damom poput kraljice Leticije: Tajne njenog besprekornog izgleda!

Ostatak fotografija pogledajte u fotogaleriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs