neprepoznatljiv

GODINAMA SE ŠMINKAO I OBLAČIO KAO ŽENA: Danas je mačo muškarac i jedan od NAJBOLJIH FRAJERA, dame su lude za njim

Mnogi se pitaju kako danas izgleda Azis, bugarski pevač koji se nekada oblačio kao žena i pomerao granice u estradnim vodama.

Star look
19:48h Autor:
GODINAMA SE ŠMINKAO I OBLAČIO KAO ŽENA: Danas je mačo muškarac i jedan od NAJBOLJIH FRAJERA, dame su lude za njim
Azis, Foto: Printscreem Youtube/ DIAPASON RECORDS

Čuveni bugarski pevač Azis postao je velika regionalna zvezda zahvaljujući svom specifičnom glasu, ali i stasu. Naime, njegove transformcije svima su bile zanimljive, budući da su bile veoma radikalne.

Azis godinama pomera granice u estradnim vodama, a jedan je od retkih koji je na scenu stupio kao transrodna osoba, baš kao i aktuelna pevačka zvezda Alina Juhart.

Azis
Azisfoto: Printscreen/ Youtube / Diapason Records

Bugarski pevač, mahom je nosio žensku odeću, jaku karakterističnu šminku, kao i izrazito visoke potpetice. Njegova boja glasa takođe je podsećala na žensku, a specifične frizure bile su njegov pečat.

Pojedine srpske pevačice odmah su sa njim sklopile saradnju, a među njima su Jelena Karleuša i Marta Savić.

Počev od 2011. godine, bugarski pevač Azis aktivno je trošio kalorije u teretani i kako je vreme prolazilo njegov imidž u javnom životu je sve manje ličio na imidž transvestita.

Njegov Instagram preplavljen je fotografijama na kojima se vidi da je pevač drastično promenio izgled, te da je sada pravi mačo muškarac. Mišići su postali njegov zaštitni znak, a mnoge žene uzdišu za njim, komentarišući da izgleda neodoljivo.

"Već deset godina ne radim transformacije, ovo sam ja, prirodan izgled je nova crna. Nisam ispratio vašeg ovogodišnjeg predstavnika za pesmu Eurovizije, ali tri devojke od prošle godine su prave bombe.", rekao je Azis za srpske medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs