RAZLIKA JE OČIGLEDNA

NA INSTAGRAMU TOP, UŽIVO NI PROSEK: Koga to pevačica pokušava da prevari? Nove paparaco fotografije otkrile sve!

Paparaco fotografima je ipak konačno pošlo za rukom da "ulove" kraljicu popa na ulicama Londona. Evo kako zaista izgleda

Star look
Autor:
NA INSTAGRAMU TOP, UŽIVO NI PROSEK: Koga to pevačica pokušava da prevari? Nove paparaco fotografije otkrile sve!
Foto: Profimedia

Savršen ten, bez pora i ijedne bore, istaknuta vilična kost, prćast nosić, pune usne... Ne, ne pričamo o novoj nadi modelinga, već o 63-godišnjoj Madoni.

U poslednje vreme pevačicu možemo samo da vidimo na fotografijama koje sama obajvljuje na Instagramu, pa nismo imali priliku da se uverimo da li ona zaista tako izgleda.

Ako je suditi prema tim fotografijama, čini se da je Madona pronašla eliksir mladosti, jer svakim danom izgleda sve bolje.

Međutim, paparaco fotografima je ipak konačno pošlo za rukom da "ulove" kraljicu popa na ulicama Londona.

Pevačica se je bila u društvu sina Roka Ričija, a krenuli su u jedan luksuzni restoranu. Za tu priliku izabrala je šik, elegantnu kombinaciju sa otkačenim detaljima. Uskočila je u crne bermude i džemper, a preko je nabacila i crni mantil do kolena. Autfit je zaokružila tankim crvenim kaišem, bajkerskim čizmama sa nitnama i veliko kožnom tašnom, te crnim, futurističkim naočarima za sunce.

Ipak, najveću pažnju izazavalo je njeno lice. Pevačica je daleko od one žene sa fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Ona ipak nije pronašla tajnu večne mladosti već je, kao i mnoge druge zvezde preterala sa upotrebom filtera i fotošopa.

Odmah po objavljivnju fotografija usledili su brojni surovi komentari koji nisu ni najmanje poštedeli slavnu divu. "O moj Bože, izgleda kao da je balzamovana", "Izgleda kao plavi Merilin Menson", "Koja je poenta da se fotošopiraš tako da izgledaš kao 30-godišnjakinja, a u realnosti izgledaš ako punjena riba", "Šta si to, ženo, uradila sa svojim licem".

S druge strane, tu su i Madonini istinski fanovi koji tvrde da se pevačica samo dobro zabavlja i da uživa u novoj tehnologiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs