Dodela Američkih modnih nagrada

Skoro gola: Rijana u potpuno providnoj haljini primila nagradu Modna ikona 2014 (FOTO)

Udruženje američkih modnih dizajnera uručilo je mladoj pevačici prestižnu nagradu sa kojom je ona rado pozirala u haljini prekrivenoj Svarovski kristalima
Star look
22:30h Autor:
Skoro gola: Rijana u potpuno providnoj haljini primila nagradu Modna ikona 2014 (FOTO)
Foto: AP
1 / 11 Foto: AP

Rijana,

iako poznata po svojoj muzici, sve češće je u centru pažnje zbog zbog onoga što ima, ili nema, na sebi!

Ponekad izgleda kao da je obukla prvo što joj je došlo pod ruku, ali verujte, ona pažljivo bira svaki detalj, što joj se na kraju isplatilo.

U Njujorku je održana svečana dodela Američkih modnih nagrada na kojoj je Udruženje američkih modnih dizajnera Rijani dodelio nagradu Ikona modnog stila za 2014. godinu. Na ceremoniji dodele nagrada Rijana je imala potpuno providnu haljinu od Svarovski kristala i gola leđa. Videlo se mnogo više od onoga što bismo pomislili da bi ikona stila trebalo da pokaže, ali ...

Tom prilikom priznati dizajner Aleksandar Vang je izjavio:

"Ona donosi toliko lakoće i samouverenosti u sve što obuče. Obožavam kada se kompletno sredi. Potrebno je mnogo samopouzdanja za nekoga kao što je ona jer je konstantno izložena očima javnosti."

Kada Rijana zadivi snimatelja na utakmici plesom bez grudnjaka, video pogledajte OVDE.

Kada je reč o modi, strani mediji pišu da je ovo definitivno Rijanina godina. Gde se god pojavi, pevačica mami i blicevi sevaju samo u njenom pravcu. Bilo da je reč o Nedeljama mode gde je Rijana rado viđen gost, ili su to NBA utakmice, ona pleni svojim stavom i modnim rizicima koje preko noći pretvara u nešto što svi moramo imati u svojoj gardarobi.

Pevačica obožava da se fotografiše obnažena pa je tako nedavno za magazim Lui snimila niz golišavih fotografija koje su stvorile podeljena mišljenja.

"Ona utiče na sve oko sebe. Sve!" izjavio je Aleksandar Vang.

Nagrada Ikona stila se dodeljuje osobama koje su ostavile upečatljiv trag na kulturi odevanja kako u zemlji tako i u regionu. Rijana se sada pridružila svim onim dobitnicima koji su prošlih godina obeležili modu, kao što su Lejdi Gaga, Iman, Kejt Mos i Nikol Kidman.

Tom prilikom Rijana se na svečanosti pojavila u providnoj haljini, izrađenoj od Svarovski kristala koju je dizajnirao Adam Selman.

Glamuroznoj ceremoniji u Linkoln centru prisustvovao je i dizajner Tom Ford, koji je dobio nagradu za životno delo koju, takođe, dodeljuje CFDA. Prestižna nagrada za osnivača pripala je bivšem modelu i modnom agentu Betanu Hardisonu.

Neka od Rijaninih pojavljivanja prilikom kojih je itekako vodila računa o kompletnom stajlingu, pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs