Totalna promena

EVO GDE JE SADA MILORAD ČAVIĆ I ČIME SE BAVI: Ne biste ga prepoznali! (FOTO)

Nakon sportskih uspeha, Milorad je sada odlučio da se bavi ovim

Star look
11:42h Autor:
EVO GDE JE SADA MILORAD ČAVIĆ I ČIME SE BAVI: Ne biste ga prepoznali! (FOTO)
Foto: Profimedia

Milorad Čavić, jedan od naših najboljih sportista u šta smo se uverili 2008. godine u Pekingu.

Sećate li se načina na koji mu je "izmakla" zlatna medalja na 100 metara delfin stilom? Dok su svi aplaudirali Majklu Felpsu, Čavić je na postolju kasnije stajao sa srebrom.

Evo gde se danas nalazi Čavić i šta radi:

Naime, Čavić se još uvek bavi plivanjem, ali sada kao trener pošto je otvorio svoju akademiju.

Svetski i evropski prvak, olimpijski vicešampion, je rešio da svoje znanje prenese i drugima, te je otvorio plivačku akademiju.

U njoj časove od 30 minuta plivanja naplaćuje 80 dolara (nešto manje od 8.000 dinara), dok drži i zum kurseve o treningu, tehnikama i još mnogo toga za 110 dolara za sat vremena, 550 dolara za pet sati i 1.000 dolara za deset sati jedan na jedan razgovora što su podaci sa njegovog sajta.

Prilično je aktivan Čavić i na društvenim mrežama gde je pokazao svoj novi imidž, što se frizure tiče.

Milorad Čavić je najpoznatiji Srpski plivač, a rođen je 31. maja 1984. godine u Anahajmu, Kalifornija.

Prvu zlatnu medalju za Srbiju je osvojio 2003. godine u Dablinu na Evropskom prvenstvu, gde je postavio novi svetski rekord na 100 metara delfin stilom. Osvojio je tada isto i srebrnu medalju na 50 metara slobodnim stilom. Titulu na 100 metara delfin stilom je osvojio i Evropskim šampionatima 2006, 2007, 2008 godine.

2008 godine na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu osvojio je zlatnu medalju na 50 metara delfin stilom i postavio novi Evropski rekord. Na dodeli medalja se pojavio obučen u majici na kojoj je pisalo „Kosovo je Srbija“ zbog čega je diskvalifikovan sa Evropskog prvenstva. Inspirisan tom odlukom Baja Mali Knindža je napisao i otpevao pesmu „Ajndhoven je mali grad, veliki je Milorad“.

2008.godine na Olimpijadi u Pekingu, osvojio je srebrnu medalju za Srbiju, samo stotinku iza Majkla Felpsa.

Pričalo se da je u vezi sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo, čak je kružila priča kako je ona trudna i kako će vezu krunisati brakom, ali od toga se nije dogodilo ništa.

Milorad je 2016. godine podelio srećne vesti da mu se rodio sin Maksim.

"Moj život je ovog jutra dobio novi smisao, kada je u moj svet došao preslatki dečak težak 3.5 kg i dugačak 55 centimetara", pohvalio se srpski as na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs