POGLEDAJTE

BIVŠA ŽENA BOGDANA DIKLIĆA JE PRAVA LEPOTICA, A PAMTIMO JE PO OVOM FILMU: Mlađa je od njega 22 godine, a imaju i ćerku!

O privatnom životu legendarnog glumca Bogdana Diklića se malo zna u javnosti, te tako dugo nije bilo poznato da se glumac oženio poznatom glumicom

Star look
21:29h Autor:
BIVŠA ŽENA BOGDANA DIKLIĆA JE PRAVA LEPOTICA, A PAMTIMO JE PO OVOM FILMU: Mlađa je od njega 22 godine, a imaju i ćerku!
Foto: ATA Images

Glumac Bogdan Diklić jedan je od najpoznatijih glumaca sa domaće javne scene, a pamtimo brojne njegove uloge u filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima. Ipak, iako znamo sve njegove uloge, Bogdanov privatni život je nepoznanica, jer nikada nije želeo da eksponira svoju intimu. Ipak, jednom prilikom je progovorio o svojim nimalo lakim počecima u karijeri.

Malo je poznato da se Bogdan oženio Dijanom Marojević 2009. godine, a brzo nakon toga postali su roditelji ćerke Sofije.

Za Dijanu kažu da je jedna od najlepših glumica Balkana. Prvu ulogu imala je u filmu "Lajanje na zvezde", a kasnije se pojavila i u seriji "Neki novi klinci". Igrala je i u filmu „Četvrti čovek“ gde su supružnici delili kadar.

"Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite", rekao je svojevremeno Bogdan.

Bogdan i njegova supruga voleli su se nekoliko godina, ali nisu uspeli da opstanu. Govorilo se da je Bogdan jako teško podneo razvod, ali njih dvoje su danas u dobrim, kako on kaže — sjajnim odnosima i zajedničkim snagama brinu o ćerki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs