Promovisala novu frizuru

Romana Panić proslavila rođendan: Jedino šta želim je nova ljubav i beba!

Pevačica Romana Panić kaže da sa potpuno drugačijim imidžom otvara naredno životno poglavlje i otkriva kako je za svoj 39. rođendan sebi poželela da nađe novu ljubav i ostvari se kao roditelj
Star look
00:18h Autor:
Romana Panić proslavila rođendan: Jedino šta želim je nova ljubav i beba!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Početkom proleća pevačica Romana Panić odlučila je da napravi nove životne korake. Svoj 39. rođendan dočekala je sa novim imidžom, tačnije, skratila je kosu, a na radiju i televiziji počela je promocija njene nove numere Titula. Sve to u njenim mislima probudilo je još mnoštvo želja, nadanja i očekivanja, a kako kaže, sigurna je da je u nastavku godine očekuju još prijatnija dešavanja, prenosi story.rs

- Za rođendan poželela sam sebi da mi ova godina donese neke novine, stoga sam tog devetog aprila odlučila da u taj dan zakoračim energično i inventivno. Sve je otpočelo treningom plesa jer sam uvežbavala koreografiju za nastup. Zatim sam otišla u salon lepote koji je postao moja druga kuća, a veče je bilo rezervisano za žurku na kojoj su se okupili moji prijatelji. Poželela sam sebi da u ovoj godini napravim novi uspeh u karijeri, a htela bih da mi se i na privatnom planu desi nešto što će mi izmeniti život - opisuje pevačica i nastavlja:

- Volela bih da mi se dogodi nova ljubav i da dobijem bebu. To ne može da se planira, ali želim da mi Bog da dovoljno energije i ljubavi za realizaciju ovih nadanja. Mislim da sada nosim jednu potpuno novu energiju koja će mi pomoći da privučem ono što bih volela da me snađe - iskrena je Romana koja objašnjava kako je njena okolina pozitivno reagovala na to što je skratila kosu dodajući da su je posebno pohvalili pripadnici jačeg pola koji tvrde kako je sa novom frizurom još seksepilnija. Kako već godinama važi za jednu od najzgodnijih dama na estradi, pitali smo je šta je uzrok činjenice da trenutno nema emotivnog partnera.

- Mnogi kažu da sam teška. Iako postoji mišljenje da se suprotnosti privlače, smatram da one ne opstaju zajedno. Uspevaju oni parovi koji su na istim talasnim dužinama. Verovatno je da sam imala pehove kada je reč o emotivnim vezama. U pogrešno vreme sretala sam pravu osobu, ili u pravo vreme pogrešnu. Ipak, ništa me nije oštetilo u tom smislu da izgubim veru u ljubav - tvrdi rođena Banjalučanka koja je zimus kao učesnica rijaliti programa Farma provela 121 dan na imanju u Lisoviću.

- Učešće u tom rijalitiju pomoglo mi je da bolje upoznam sebe kao i da steknem nova saznanja o nekim drugim ljudima. Dokazala sam da imam svoj stav, ciljeve i da nisam sklona besmislenim konfliktima - ocenjuje ona i priznaje kako je nakon svega što joj se događalo u proteklom periodu sada spremna da postane majka.

- Želim da postanem majka jer smatram da mi to kao ženi nedostaje. Nisam opterećena time da li ću kroz sve to prolaziti sama ili sa potencijalnim partnerom. Jednostavno, vremena su se promenila i ljudi nisu spremni na žrtvovanje. Potrebno je mnogo više želje i ljubavi kako bismo uspeli u nameri da održimo bilo šta što smo stekli. Bitno mi je da doživim pravu ljubav čija će kruna biti potomstvo. Više mi nije bitno hoću li biti u braku ili ne. Neka to Bog odluči - iskrena je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs