Kraljevska porodica u zvaničnoj poseti

Početak australijske turneje: Kejt u vatrenocrvenom izdanju, mali princ Džordž u belom! (FOTO)

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midloton sa sinom Džordžom doputovali su na Novi Zeland
Star look
04:14h Autor:
Početak australijske turneje: Kejt u vatrenocrvenom izdanju, mali princ Džordž u belom! (FOTO)
Foto: AP

Tročlana kraljevska porodica otpočela je svoju zvaničnu 19-dnevnu posetu Novom Zelandu i Australiji. Princ Vilijam i Kejt sa osmomesečnim princom Džordžom počeli su svoje gostovanje 7. aprila 2014. godine dolaskom iz Kembridža u Velington, gde ih je dočekao novozelandski premijer Dzon Ki, kao i čitava grupa Maora koji su izveli svoje uobičajene rituale za dobrodošlicu, piše Lisa.rs.

Za početak velike australijske turneje, Kejt Midlton je odabrala kreaciju kuće "Ketrin Voker", inače omiljene kreatorke Lejdi Dajane.

Vatrenocrveni mantil ukrašen dvostrukim nizom srebrnih dugmadi

nepogrešiv je izbor vojvotkinje od Kembridža za početak velike australijske turneje!

Reč je, naime, o kreaciji iz modne kuće "Ketrin Voker" čija je osnivačica, inače Francuskinja koja je život provela u Engleskoj, bila omiljena kreatorka Lejdi Dajane, omiljene i tokom njene turneje po Australiji.

Ispod mantila, Kejt je imala i suknju od istog materijala, dužine do kolena, a kombinaciju je upotpunila crvenom tokicom s potpisom "Đina Foster" i crnim salonkama. Slavna 32-godišnjakinja ukrasila je mantil srebrnkastim brošem u obliku lista paprati koji je, inače, načinjen od dijamanata i platine i deo je lične kolekcije kraljice Elizabete II.

U naručju mame, mali princ je bio miran, posmatrajući sve što se dešava oko njega. Nosio je beli džemper sa košuljicom ispod i belim šorcem. Baš kao i njegova mama, odolevao je vetru koji, ako je suditi prema fotografijama, nije bio nimalo bezazlen.

U nekoliko navrata, podigao je Kejtinu suknju i mantil, te otkrio njene vitke, ali po mišljenju mnogih, malo mršavije noge.

OVDE pogledajte sva javna pojavljivanja princeze od Kembridža nakon porođaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs