JASNA PORUKA SVIM ŽENAMA

Prava žena ima obline i nesavršenosti: Kada ona uđe u prostoriju, mršavice padaju u drugi plan! (FOTO)

Ona sa ponosom ističe nesavršenosti i šalje svim ženama snažnu poruku

Star look
Autor:
Prava žena ima obline i nesavršenosti: Kada ona uđe u prostoriju, mršavice padaju u drugi plan! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / candicehuffine

Kendis Hafin je uspela da ostvari svoj najveći san, a to je da postane model. Ona u svojoj 36. godini jede šta god poželi, a njeno lice krasi naslovne strane svih novina.

„Otkad znam za sebe, želela sam da postanem model. Moje telo možda nije savršeno, ali ja sam uvek volela svoje obline. Na ovaj način sam potvrdila sebi da ih i drugi vole. Mnogi su me ubeđivali da nikada neću postati model, ali ja ih nisam slušala,“ rekla je ona.

"Uporno i tvrdoglavo sam išla ka svom cilju i pogledajte gde sam danas! Ja sam uspešna, slavna i poznata, a najbitnije je da sam srećna. Volite sebe i verujte da možete da ostvarite svoje snove", tvrdi Kendis.

Ova devojka je visoka 180 cm i ima 92 kilograma. Ona ističe da se ponosi svojim oblinama i da uživa u hrani i piću i da navodi da joj je naveća želja da osnaži sve žene da veruju u sebe i dobro se osećaju u svom telu.

Prava žena ima celulit: Ove poznate dame sa ponosom ističu sve nesavršenosti na svom telu! (FOTO)

"Žena mora da bude sigurna u sebe i da voli svoje telo bez obzira koliko kilograma ima. Celulit i kilogrami viška su sasvim u redu. Žena i ne treba da izgeda kao lutka i bez i jedne mane. Nesavršenosti su ono što nas izdvaja i čini posebnim", kaže ona.

Iako su naslovne strane modnih časopisa bile rezervisane za mršave devojke, ona je uspela da to promeni, pa je tako pozorala za časopis Vog, El, Kosmopoliten i mnoge druge.

Najgori botoks koji smo ikad videli: Madona od poslednje operacije liči na vanzemaljca! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs