Sva lica crvenog ruža

Kako poznate dame nose crveni ruž: Ton lica određuje vašu idealnu nijansu! (FOTO)

Svetla put sa hladnim tonom voli duboke ružičaste podtonove, maslinastoj pristaju sve nijanse, dok koža sa žutim podtonom najbolje podnosi koralne nijanse
Star look
13:18h Autor:
Kako poznate dame nose crveni ruž: Ton lica određuje vašu idealnu nijansu! (FOTO)
Foto: Reuters

Crveni ruž je idealan kada želite da osvežite svoju odevnu kombinaciju, date poseban akcenat usnama i izmamite muške poglede. A, kako ga poznate dame nose, pogledajte u nastavku.

Maslinasta putMaslinasta put je najzahvalnija jer joj pristaju skoro sve nijanse, a naročito jarko-crvena kakvu nosi Kim Kardašijan. Odličan izbor su i ruževi sa narandžastim i ružičastim podtonovima koji izvlače toplinu iz tena, a ne deluju prenapadno.

Žuti podton

Koža sa žutim podtonom poput one kakvu ima Rita Ora ne podnosi najbolje crveni ruž sa ružičastim i hladnim notama. Bolji izbor su tople narandžaste i koralne nijanse.

Hladni ton

Svetloj puti sa plavim očima i hladnim podtonom odlično pristaju duboke i hladnije nijanse crvenog ruža. Kao inspiracija može da posluži ruž sa ružičastim podtonom kakav nosi Rouzi Hantington Vajtli.

Sjajni ruž

Sjajne nijanse ruževa deluju poput prirodnih filera i vizuelno povećavaju usne. Njihova je prednost što su obogaćeni shea maslacem i jojoba uljem koji hrane usne i sprečavaju isušivanje. Mana im je što se lako razmazuju i treba ih popravljati svakih sat vremena. OVDE pogledajte kako poznate dame nose crni nakit.

Olovka za usne

Vatrene nijanse zahtevaju preciznu ruku prilikom nanošenja jer ćete u suprotnom delovati neuredno. Usne treba pocrtati olovkom sa spoljne ivice, s tim da bi olovka trebalo da bude što sličnija prirodnoj boji usana. Tako će ivica biti manje vidljiva, a ruž se neće "razlivati".

Bež boja puti

Svetloj koži, ali sa primesama bež nijansi odlično pristaju tamni i duboki ruževi s zlatnim podtonovima. Prednost takvih nijansi je u tome što podjednako dobro pristaju maslinastoj puti, ali i svetloj koži.

Mat ruž

Mat ruževi najbolje pristaju većim usnama jer ih vizuelno smanjuju. Njihova je prednost ta što traju duže od hidratantnih, ali mana im je što isušuju usne i ne trpe greške. OVDE pogledajte sve poznate Rijanine frizure.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs