Sav taj glamur

Za sedenje u publici: Rijanu čitava vojska sprema za Fešn vik, kao za nastup (FOTO)

Glamurozna pevačica okupila celu svitu pomoćnika oko sebe koji je spremaju za pojavljivanje u publici na revijama Nedelje ode u Parizu
Star look
12:42h Autor:
Za sedenje u publici: Rijanu čitava vojska sprema za Fešn vik, kao za nastup (FOTO)
Foto: Instagram / Rijana
1 / 7 Foto: AP

Poznato nam je da velike svetske zvezde imaju svoje svite koje ih danonoćno prate i paze na njih, a evo kako su tekle Rijanine pripreme za praćenje modne revije iz prvog reda. Kako će izgledati u publici, za zvezde je jednako važno kao i stajling na sceni.

Naime, pevačica je veliki ljubitelj mode i nije propustila revije najistaknutijih modnih imena na aktuelnom Fešn viku u Parizu, a fotografija kojom se pohvalila na Instagramu pokazuje kako se spremala za uživanje u reviji kiće Dior.

Glamur je svuda oko nje, a kako stoje njene gajćice pogledao je njen lični stilista, jer nije mala stvar da se omakne greška i gaćice se pomere.

Kao što vidimo, Rijana ima nekoliko ljudi u svojoj maloj vojsci koji paze na svaki centimetar njenog tela.

Jednako ozbiljno pevačica se pripremala i za ostale velike revije na najvažnijem svetskom modnom događaju. Tako se na reviji koju je Karl Lagerfild predstavio u ime kuće Šanel pojavila u "friškoj" kombinaciji sa njihove prethodne revije.

Posebno zanimljivo je izgledala na reviji Žan Pol Gotjea, kao i Stele Mekartni. Takođe, blicevi svih fotoreportera bili su upereni u nju i pri pojavljivanju na revijama Lanvin i Živanši, a u galerijama ispd teksta pogledajte Rijanin stajling za svaki od ovih događaja:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs