Loš potez

Godine je nisu sprečile: Lajza Mineli bez grudnjaka na dodeli Oskara! (FOTO)

To što legendarna Lajza Mineli ima 67 godina, nije je sprečilo da na svečanu dodelu nagrada dođe bez grudnjaka, što je privuklo posebnu pažnju
Star look
19:56h Autor:
Godine je nisu sprečile: Lajza Mineli bez grudnjaka na dodeli Oskara! (FOTO)
Foto: AP

Nakon što su podeljene nagrade, nastavila se rasprava o tome ko je na dodeli Oskara bio najbolje, a ko najlošije odeven. Među najlošije odevenim zvezdama našla se i legendarna Lajza Mineli (Liza Minnelli).

Šetnja i poziranje crvenim tepihom povodom dodele Oskara mnogima predstavlja pravi izazov. Nije tako jednostavno naći se na listama najbolje odevenih.

Ponekad to ne pođe za rukom ni nekim lepoticama koje redovno dobijaju same komplimente na račun izgleda.

Lajza Mineli, koja retko izlazi iz svog doma, pojavila se na crvenom tepihu na glamuroznoj 86. dodeli najveće filmske nagrade Oskar, u plavom autfitu kojim nije oduševila modne kritičare.

To što legendarna Lajza ima 67 godina, nije je sprečilo da na ovo svečano veče dođe bez grudnjaka, što je privuklo posebnu pažnju.

Strani mediji pišu i da je njeno zdravlje puno lošije nego što mnogi misle. Jedva je hodala crvenim tepihom, bila joj je potrebna pomoć.

"Tako je usamljena i tužna. Nedostaju joj preminuli prijatelji poput Majkla Džeksona (Michael Jackson) i Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor)", izjavio je nedavno izvor blizak Lajzi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs