zaprepastila

Prati je više od 13 miliona ljudi, a niko nije primetio da je muško: Poznata jutjuberka sve priznala!

Dugo htela da podelim ovo, ali nikada nije znala kada je pravo vreme za to

Star look
14:28h Autor:
Foto: Printscreen Instagramnikkietutorials Verified

Niki de Džeger priznala je da je transrodna osoba, pa tako šokirala više od 13 miliona pratilaca na Instagramu. 

 

"Neverovatno mi je da ovo govorim na glas. Snimanje ovog videa je strašno, ali istovremeno vrlo oslobađajuće. Dugo sam htela da podelim ovo sa vama, ali nikada nisam znala kada je pravo vreme za to", rekla je Niki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

"Oduvek sam bila feminizirana, zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Moja mama je znala da ću ili biti homoseksualac ili da sam jednostavno rođena u pogrešnom telu", rekla je Niki.

Ona je svoju transformaciju u ženu započela s 14 godina, a u potpunosti je završila s 19, zbog čega je njena transrodnost gotovo neprimetna.

"Kada sam bila mlađa, osećala sam se kao da sam se rodila u pogrešnom telu, što znači da sam transrodna", otkrila je Niki u jednom videu.

 

Inače, ovu mladu jutjuberku prati 12, 7 miliona pratilaca, a na Instagramu 13,2 miliona ljudi. Niki je svoj kanal o lepoti zasnovala pre 11 godina, a od tada je sarađivala sa mnogim poznatim brendovima i stekla je svetsku popularnost.

Fanovi i pratioci ove jutjuberke šokirani su njenim priznanjem jer, kako kažu, nikada nisu ni pomislili da je Niki nekada bila muškarac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...