U svetu šoubiza

Ko je menjao nos, a ko zadnjicu: Najpopularnije operacije poznatih! (FOTO)

Estetska korekcija brade, zatezanje lica, podizanje zadnjice, korekcija nosa, ali i transplantacija kose spadaju u red najtraženijih estetskih korekcija među poznatima
Star look 24.02.2014. - 10:20h Autor: hot.net.hr
Foto: Beta

Mnoge zvezde svoj besprekoran izgled postigle su estetskim operacijama i korekcijama. Otkrivamo koji su najčešći zahvati u glamuroznom svetu šoubiza.

 

Zatezanje lica
Hirurg odvaja kožu sa mišića lica, te je zategne pre nego što je zašije na mesto. Postupak zatezanja lica vrlo je invazivna metoda, ali je i efikasna protiv bora i "obešene" kože na licu i vratu. Šer (Cher) može da posluži kao primer takvog zahvata, jer sa 67 godina nema nijednu boru, ali joj zato nedostaje i izražajnosti na licu.

 

Korekcija nosa

Jedan od najpopularnijih zahvata u Holivudu svakako je korekcija nosa. Mnoge zvezde podvrgle su se takvoj operaciji u vreme kada su još samo sanjale o velikim karijerama u šoubiznisu. Dokaz da to i nije uvek najbolji izbor za zvezdu u usponu je Dženifer Grej (Jennifer Grey). Nakon uspešnog početka karijere 80-ih godina ("Crvena zora", "Prljavi ples"), glumica se odlučila za korekciju nosa, koju je morala da ispravlja i drugom. Nakon toga, karijera joj je krenula silaznom putanjom, a svojevremeno je i izjavila da je "u operacijsku salu ušla kao slavna ličnost, a izašla kao anonimna".

 

Zatezanje kože trbuha

Zahvat koji se zove abdominoplastika takođe je raširen u krugu poznatih. Tim zahvatom se odstranjuje višak kože i sala sa trbuha, a većinom ga rade žene nakon porođaja. Kejt Goslin (Kate Gosselin) i Britni Spirs (Britney Spears) samo su neke od slavnih lepotica koje su pribegle tom zahvatu ne bi li vratile staru figuru nakon porođaja.

 

Estetska korekcija brade

Estetski zahvat prilikom kog se brada oblikuje postavljanjem implantanata kako bi joj se promenio oblik i, na kraju krajeva, oblik celog lica. La Toja Džekson (La Toya Jackson) je jedna od zvezda koja se odlučila za tu operaciju. Žene koje se odlučuju da promene svoju bradu najviše žele da imaju lice poput Anđeline Džoli (Angeline Jolie). O ovom zahvatu se prošle godine u medijima pisalo kao o novom trendu u Holivudu.

 

Podizanje stražnjice

Zahvat o kojem Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) zna sve, podiže zadnjicu i menja njen oblik. U jednoj vrsti takve procedure koriste se i implantanti kako bi guza izgleda što punije. Taj zahvat katkad se kombinuje sa liposukcijom. Zadnjice Niki Minaž (Nicki Minaj) i Kim Kardašijan (Kim Kardashian) često su uzor slavnim, ali i "običnim", ženama koje se odluče na ovu operaciju.

 

Transplantacija kose
Slavni muškarci

najčešće pribegavaju transplantaciji kose. Zahvat se radi tako što se sa područja zadnjeg dela glave ili sa strane glave uzimaju trajni koreni, koji se zatim transplantuju na područje glave gde je kosa ispala, a to je najčešće prednji i gornji deo glave. Vejn Runi (Wayne Rooney) samo je jedan od poznatih muškaraca koji su na ovaj način odlučili da se "bore" protiv čelavosti.

 

A, kako izgleda mama poznatih sestara Kardašijan nakon poslednjeg zatezanja lica, pogledajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...