Pogledajte

Ocenite ih: Ko je bila najbolje odevena dama na dodeli BAFTA nagrada u Londonu? (FOTO)

Glamur, sofisticiranost i elegancija najbolje opisuju stil poznatih zvezda filmskog platna koje su prisustvovale sinoćnoj dodeli nagrada za film u Londonu, a koja je bila najlepša, procenite sami
Star look
09:48h
Ocenite ih: Ko je bila najbolje odevena dama na dodeli BAFTA nagrada u Londonu? (FOTO)
Foto: Reuters

Na sinoćnoj svečanoj dodeli nagrada Britanske filmske akademije u Londonu (BAFTA) slavni su se i te kako potrudili da ostanu zapaženi i zablistaju na crvenom tepihu.

Osim popularnog glumačkog para Anđeline Džoli i Bred Pita, koji su svojom skoro identičnom pojavom (u crnim odelima, belim košuljama i leptir mašnama) definitivno privukli pažnju prisutnih, bilo je tu još dosta inspirativnih, klasičnih, neobičnih i svakako jedinstvenih odevnih kombinacija koje su prošetale svetske zvezde.

Mlada glumica Lupita Najongo, koja se proslavila ulogom u filmu "12 godina ropstva", zablistala je na crvenom tepihu u dugoj haljini iz kolekcije Christian Dior Couture. Njena koleginica Anđelina Džoli se, za razliku od većine dama, odlučila za pantalone, sako i belu košulju Saint Laurent.

Ukrajinska glumica Olga Kirilenko zablistala je u izazovnoj Burberry haljini, dok je engleska zvezda filmskog platna Helen Miren odisala sofisticiranošću u haljini sa potpisom Jacques Azagury.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs